Με αλλαγή σκυτάλης στο μικρόφωνο συνοδεύτηκε η παρουσίαση του 6ου καλαματιανού καρναβαλιού, στο οποίο παρουσιαστής ήταν ο Χρήστος Φερεντίνος. Μετά από το αλεύρωμα που δέχθηκε και το… μπάνιο με μπίρα, έδωσε το μικρόφωνο στον Σωτήρη Γεωργούντζο, καθώς όπως είπε «πηγαίνω να αλλάξω και θα τα πούμε σε μία ωρίτσα»…

Στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο γνωστός στο πανελλήνιο αθλητικογράφος, που έγινε γνωστός για την αγάπη του στην ομάδα της Καλαμάτας, την οποία δεν διστάζει πολλές φορές να εκδηλώσει με ιδιαίτερα εμφατικό τρόπο μέσω των εκπομπών και των μεταδόσεών του.

Δείτε το βίντεο από το 01:50:

Ο Γεωργούντζος είναι πλέον διάσημος σχεδόν σε όλη τη χώρα για το ταπεραμέντο του και τη θυελλώδη υποστήριξή του στη «μαύρη θύελλα». Δεν είναι λίγες οι φορές που αυτή του η αγάπη, έχει φέρει ξεσπάσματα από πλευράς του, με αποκορύφωμα την περίοδο που η Καλαμάτα υποβιβαζόταν.

Οι «Ράδιο Αρβύλα» τον τίμησαν αρκετές φορές με… συμμετοχή του στις καλύτερες στιγμές της εβδομάδας. Αλλά, ίσως η κορυφαία στιγμή ήταν τότε που έσπασε ποτήρι live στο στούντιο της εκπομπής του.

Επίσης, ο παθιασμένος με τη «μαύρη θύελλα» αθλητικός δημοσιογράφος, είναι γνωστός και για τις περιγραφές των αγώνων της ομάδας, στις οποίες δίνει το δικό του ρεσιτάλ, θυμίζοντας σε μεγάλο βαθμό συναδέλφους του από τη Λατινική Αμερική.

Ίσως, βέβαια, με διαφορά το καλύτερο γκολ που έχει περιγράψει να είναι αυτό του Θοδωρή Πούτσι…