Για το πώς επηρεάζει την τηλεοπτική της παρουσία η εγκυμοσύνη της, αλλά και ότι υπήρξε επικοινωνία με τον Γιώργο Λιάγκα στην αρχή της σεζόν, προκειμένου να συνεργαστούν, μίλησε η Ελεωνόρα μελέτη. Επίσης, μέσω της εκπομπής Happy Day του Alpha αναφέρθηκε και στη διαμάχη της για τον ΣΚΑΪ, λέγοντας πως το θέμα είναι «καθαρά ηθικό αυτήν τη στιγμή».

Αρχικά, αναφερόμενη στα τηλεοπτικά της σχέδια, είπε: «Θα δούμε, έχει ο Θεός ακόμα, δεν ξέρουμε. Η σεζόν ούτως ή άλλως είναι χαμένη, είμαστε στο δεύτερο μισό και θα φύγω κιόλας για να γεννήσω. Ακόμα δεν έχουμε κάτι να πούμε για το Dancing With The Stars. Έχουμε μείνει στις συζητήσεις με τον κ. Λάτσιο».

Σχετικά με τη συνεργασία της με τον Γιώργο Λιάγκα, η οποία δεν προχώρησε, ανέφερε: «Είχε υπάρξει μια επικοινωνία με τον Γιώργο Λιάγκα στην αρχή της σεζόν, μήπως κάναμε κάτι μαζί, αλλά λόγω εγκυμοσύνης δεν προχώρησε. Και όχι μόνο… Και για άλλα πράγματα που συζητήσαμε με τον Γιώργο».

Όσον αφορά τη διαμάχη με τον ΣΚΑΪ, απάντησε: «Με τον ΣΚΑΪ έχει γίνει μια διαδικασία, εγώ μένω σε αυτή τη διαδικασία και βλέπουμε. Το θέμα είναι καθαρά ηθικό αυτή τη στιγμή».