Η Μαρί Κυριακού κάθε εβδομάδα φέρνει για μας ενδιαφέροντα και επίκαιρα θέματα, που αφορούν όλους μας και στηρίζουν κυρίως τις ευπαθείς ομάδες της κοινωνίας μας.

Τη Δευτέρα 12 Μαρτίου η εκπομπή «Με Αγάπη» μας παρουσιάζει το «Δημοτικό Βρεφοκομείο Αθηνών». Σε αυτό το Βρεφοκομείο, καθημερινά σιτίζονται τα παιδιά που φιλοξενούνται στους Παιδικούς Σταθμούς του. Παράλληλα, εφοδιάζει με τρόφιμα άτομα που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση.

Την Τρίτη 13 Μαρτίου η Μαρί Κυριακού μας ενημερώνει για το «Δικαίωμα στη Ζωή» στο Ηράκλειο Κρήτης. Πρόκειται για ένα σωματείο γονέων και φίλων ατόμων με αναπηρία, που εξυπηρετεί τις ανάγκες αυτών των ανθρώπων και των οικογενειών τους.

H ασφάλεια, η υγεία, η εκπαίδευση και η τροφή, για πολλούς γονείς είναι πολυτέλεια που δεν μπορούν να εξασφαλίσουν στα παιδιά τους! Την Τετάρτη 14 Μαρτίου η Μαρί Κυριακού μας παρουσιάζει τη «Μέριμνα Παιδιού», που λειτουργεί τρεις παιδικούς σταθμούς για παιδιά έως και 5 ετών και προωθεί την ανάπτυξή τους.

Η εκπομπή «Με Αγάπη» μας πληροφορεί για την ασθένεια της Κυστικής Ίνωσης και πώς μπορεί να αντιμετωπιστεί. Περισσότερα θα μάθουμε την Πέμπτη 15 Μαρτίου στις 12:50.

Οι πρόσφυγες είναι άνθρωποι που ήρθαν στη χώρα μας από μια μακρινή πατρίδα. Τώρα, καλούνται να ξεκινήσουν τη ζωή τους από το μηδέν, σ’ έναν νέο τόπο όπου δεν γνωρίζουν τη γλώσσα, βιώνοντας δυσκολίες και αντιμετωπίζοντας συχνά σκληρή στάση από τους γύρω τους.

Η «Κάριτας Αθήνας- Προσφυγικό Έργο», μέσα στη δίνη της οικονομικής κρίσης αγωνίζεται να δώσει στους πρόσφυγες στήριξη και ελπίδα. Περισσότερες λεπτομέρειες από τη Μαρί Κυριακού, την Παρασκευή 16 Μαρτίου.