Μια σύντομη ανάρτηση στο Facebook έκανε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος μετά την ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ για τους υπαινιγμούς που είχε αφήσει για τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Μεταξύ άλλων, ο δημοσιογράφος ανέφερε σήμερα στην εκπομπή του πως «είναι ένα μήνα και μία βδομάδα ο Λουκάς Παπαδήμος στο νοσοκομείο, χτυπημένος από πρώην συντρόφους του Έλληνα πρωθυπουργού».

Ο ΣΚΑΙ εξέδωσε ανακοίνωση, λέγοντας πως «ζητάει συγγνώμη για τις ανάρμοστες και αδόκιμες αναφορές του δημοσιογράφου Κωνσταντίνου Μπογδάνου, ο οποίος στην σημερινή του εκπομπή άφησε απαράδεκτους υπαινιγμούς κατά του Έλληνα πρωθυπουργού. Ο ΣΚΑΪ εγγυάται την ελεύθερη έκφραση σε όλους τους δημοσιογράφους που εργάζονται στα μέσα ενημέρωσης του ομίλου υπό τον όρο να τηρούνται απαρέγκλιτα οι κανόνες δεοντολογίας και να μην γίνονται φορείς παραπληροφόρησης και ανοίκειων επιθέσεων».

Στην ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο Facebook, ο κ. Μπογδάνος σχολίασε: «Η ανακοίνωση που έβγαλε ο ΣΚΑΪ για μένα δεν αναφέρει καν τι είπα. Είπα, λοιπόν, ότι τον Παπαδήμο τον χτύπησαν “πρώην σύντροφοι” του Τσίπρα».

Clipboard10