Ο Ηλίας Ψινάκης και ο Γιώργος Μητσικώστας προκαλούν αναστάτωση με το δικό τους μοναδικό τρόπο στη ραδιοσυχνότητα του ΑΝΤ1.

Ο Γιώργος Μητσικώστας ανήκει πλέον στην ομάδα του ραδιοφώνου του ΑΝΤ1 και φέρνει μαζί του όλη του τη θετική ενέργεια, την τρέλα του, την κοφτερή του ατάκα και το ασύλληπτο χιούμορ του.

Καθημερινά από τις 10 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι, σχολιάζει την επικαιρότητα με το γνωστό του στιλ και με πολλές διαφορετικές φωνές!

Ο Πρωθυπουργός, υπουργοί, βουλευτές, ηθοποιοί, τραγουδιστές και πολλές ακόμα προσωπικότητες θα σας κάνουν να μην πιστεύετε στ’ αυτιά σας…

Τον Γιώργο Μητσικώστα πλαισιώνουν οι σταθερές αξίες του ΑΝΤ1 Radio, Παναγιώτης Λιάκος και Κώστας Γιαννουλόπουλος!

Οι δύο «Αδιάβροχοι» συνεχίζουν να βρίσκονται στον ΑΝT1 Radio καθημερινά από τις 8 το πρωί και μαζί με τον «Αρχιαδιάβροχο» Γιώργο Μητσικώστα δημιουργούν ένα τετράωρο πραγματική υπερπαραγωγή!

Παράλληλα, η πιο ανατρεπτική φιγούρα της showbiz βρίσκεται πλέον στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1. Ο Ηλίας Ψινάκης ανακρίνει γνωστές προσωπικότητες με τον δικό του εξεζητημένο τρόπο, κάθε Τετάρτη 6 με 8 το απόγευμα.

Η πρώτη συνάντηση του Ηλία Ψινάκη με το κοινό του ΑΝΤ1 972 προκάλεσε αίσθηση και συζητήθηκε πολύ. Μετά την πρώτη εκπομπή γνωριμίας με «ξεναγό» τον Μάκη Πουνέντη, ακολούθησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη της Ελεονώρας Μελέτη και σειρά έχουν πολλές ακόμα μεγάλες προσωπικότητες του ελληνικού τζετ σετ…