Τα γυρίσματα της νέας τρελής κωμωδίας «Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα» ολοκληρώθηκαν και όλοι οι συντελεστές το γιόρτασαν με ένα μεγάλο πάρτι. Εκεί βρέθηκε και η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα».

Ας δούμε τι έχουν να πουν κάποιοι από τους πρωταγωνιστές:

«Είμαι ο Πανάγος Σεβαστός ο οποίος ερωτεύεται τρελά, σφόδρα, παράφορα την αδελφή Κατσιμίχα και αυτό που θα γίνει μετά είναι πάρα πολύ αστείο», θα πει ο Θάνος Μπίρκος. Η Μαριέλλα Σαββίδου υποδύεται μια Τουρκάλα «είμαι στην τούρκικη οικογένεια, κάνω την Τουρκάλα, είμαι η γυναίκα του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου. Θα έχουμε υπότιτλους γιατί μιλάμε τούρκικα με κάποια ελληνικά μέσα, αλλά κυρίως τούρκικα» και όπως λέει δεν ήταν εύκολο να τα μάθει γιατί είναι δύσκολη γλώσσα.

«Μόνο κατάρα δεν είναι» θα πει η Καίτη Κωνσταντίνου, «είναι ευλογία και ευχή να συμμετέχεις σε μια τέτοια δουλειά». Τέλος, ο Αντώνης Λουδάρος, που υποδύεται τον βαρόνο Σεβαστό, αποκαλύπτει ότι η Κατερίνα Καινούργιου αποτελεί την «ένοχη απόλαυσή του».

Πώς μπορεί να χωρέσει ολόκληρη η τηλεόραση σε μία σειρά; Η απάντηση έρχεται με την «Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα» τη νέα σεζόν στον Alpha!