Ο Νίκος Μουτσινάς τη φετινή σεζόν αποφάσισε να απέχει από το τηλεοπτικό τοπίο προκειμένου να ξεκουραστεί. Από την στιγμή που ο παρουσιαστής έκανε γνωστό πως δεν θα βρίσκεται μπροστά από τις κάμερες, ξεκίνησε και η πολιορκία του από τους τηλεοπτικούς σταθμούς και από ιθύνοντες που επιθυμούν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Ωστόσο, φαίνεται πως ο Νίκος Μουτσινάς μέχρι στιγμής δεν έχει πάρει την οριστική του απόφαση και «ζυγίζει» τις προτάσεις που έχει δεχθεί.

Η πρόταση για βραδινό talk show

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή Mega Καλημέρα το πρωί της Τρίτης (30/01) ο Νίκος Μουτσινάς έχει δεχθεί πρόταση από τους υπεύθυνους του Alpha προκειμένου να παρουσιάσει ένα βραδινό talk show. Εφόσον δεχθεί την πρόταση, ο Νίκος Μουτσινάς δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα περνάει το κατώφλι του Alpha καθώς κατά το παρελθόν είχε παρουσιάσει μέσα από την συγκεκριμένη συχνότητα την βραδινή εκπομπή «Nick o clock».

Η πρόταση του Mega και το επικρατέστερο σενάριο

Πρόταση και από το Mega φέρεται να έχει δεχθεί ο Νίκος Μουτσινάς και μάλιστα η συγκεκριμένη πρόταση έχει φέρει ντόμινο… σκέψεων και ενδεχομένως να φέρει και ντόμινο αλλαγών στα πρόσωπα του καναλιού. Οι συζητήσεις των δύο πλευρών έχουν ξεκινήσει από τον περασμένο Οκτώβριο. Τότε σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Τζώρτζιας Συρίχα και όσα μεταδόθηκαν στην εκπομπή «Επί Τόπου» το Σάββατο (27/01) υπήρχε στο μυαλό των ιθυνόντων του Mega πως δεν θα συνέχιζε η Ελένη Μενεγάκη στον σταθμό.

Ο Νίκος Μουτσινάς, έχοντας αυτό το δεδομένο στις συζητήσεις που έκανε, είχε εκφράσει την επιθυμία να παρουσιάσει μια καθημερινή μεσημεριανή εκπομπή, στη θέση της εκπομπής «Ελένη». Τα σενάρια όμως αλλάζουν και λένε ότι πιθανόν η Ελένη Μενεγάκη να παραμείνει στο Mega με μειωμένα οικονομικά έσοδα. Αυτό όμως φέρνει νέο σενάριο για την περίπτωση του Νίκου Μουτσινά σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ.

Το νέο και επικρατέστερο σενάριο που αφορά τον παρουσιαστή, τον θέλει να αναλαμβάνει τηλεπαιχνίδι στη ζώνη του Σαββατοκύριακου και βραδινή εκπομπή η οποία θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα.

Η πρόταση αυτή φέρεται να επηρεάζει την Ελεονώρα Μελέτη η οποία εδώ και τρία χρόνια «βλέπει» την πιθανότητα να παρουσιάσει εκείνη μια late night εκπομπή μέσα από την συχνότητα του Mega, αντίστοιχη με αυτή που έκανε στον Alpha.

Πού όμως θα τοποθετηθεί η Ελεονώρα Μελέτη σε περίπτωση που πει το «ναι» και ο Νίκος Μουτσινάς; Σημειώνεται πως η βραδινή ζώνη του Mega είναι γεμάτη καθώς τις Παρασκευές προβάλλεται το «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη, τις Πέμπτης προβάλλεται το «Night Out» με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη, τα Σάββατα προβάλλεται το «Σπίτι με το Mega» με την Ρούλα Κορομηλά και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.