Στο στόχαστρο του Νίκου Μουρατίδη μπήκε και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου εξαιτίας της τοποθέτησής του για τον Γιώργο Νταλάρα. «Στην ηλικία που έχει φτάσει ο Γιώργος Νταλάρας θα έπρεπε να λέει μόνο ωραία πράγματα» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Με αφορμή αυτά τα λόγια, ο Νίκος Μουρατίδης έγραψε στο προσωπικό του blog: «Και εσύ Αρναούτογλου στην ηλικία που έφτασες πρέπει να πλένεις το στόμα σου με αγιασμό πριν μιλήσεις για τον Νταλάρα! Υπάρχουν κάποιοι καλλιτέχνες που τα απόβλητα της τηλεόρασης απαγορεύεται να τους πιάνουν στο στόμα τους. Δεν θα γίνουν όλοι ίσα κι όμοια!

Ο Νταλάρας στην καριέρα του έκανε πολιτισμό. Ταξίδεψε την Ελληνική μουσική και το Ελληνικό τραγούδι στα πέρατα του κόσμου. Τραγούδησε τους μεγαλύτερους συνθέτες και στιχουργούς και βοήθησε εκατοντάδες νέους μουσικούς. Δεν τραγούδησε ούτε σε φεστιβάλ πατάτας, ούτε σε σουβλατζίδικα στις Η.Π.Α, ούτε σε γάμους και βαφτίσια… Άντε μπράβο, τσόλια!».

Σε αμηχανία ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με το «καρτέρι» των δημοσιογράφων

Οι δημοσιογράφοι και τα τηλεοπτικά συνεργεία έστησαν «καρτέρι» στον Γρηγόρη Αρναούτογλου έξω από το ραδιοφωνικό στούντιο όπου παρουσιάζει καθημερινά την εκπομπή του. Μόλις ο παρουσιαστής βγήκε από την πόρτα σάστισε αντικρίζοντας το πλήθος των δημοσιογράφων που τον περίμεναν για να του κάνουν ερωτήσεις για τον Νίκο Μουρατίδη.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου κατευθύνθηκε προς το αυτοκίνητο του χαμογελαστός και ευδιάθετος χωρίς όμως να επιθυμεί να εκφράσει σαφή άποψη. Ωστόσο αρκέστηκε να σημειώσει χαρακτηριστικά τα εξής. «Φιλάκια πολλά, καλό Σαββατοκύριακο παιδιά! Να ασχοληθείτε με σοβαρά πράγματα που να είναι ουσιαστικά».

Όταν, δε, μια ρεπόρτερ τόνισε πως «σας σχολίασε και ο κύριος Λιάγκας», ο παρουσιαστής χαιρέτησε ευγενικά και μπήκε στο αυτοκίνητο του για να αποχωρήσει.