Ο Ετεοκλής Παύλου και η Ελένη Χατζίδου στην πρώτη εκπομπή «Breakfast @ Star» για το 2024 έκαναν «ποδαρικό» φιλοξενώντας στο πλατό την κόρη τους Μελίτα – Δήμητρα, αλλά και τη μητέρα του παρουσιαστή της εκπομπής.

Μάλιστα, ο Ετεοκλής Παύλου συγκίνησε μιλώντας με τρυφερά λόγια για τη μητέρα του και αναγνωρίζοντας το ρόλο που είχε στη διαμόρφωσή του ως άτομο. «Πιο άντρας του σπιτιού από τη μαμά του σπιτιού δεν υπάρχει. Εμένα η μανούλα μου είναι εδώ σήμερα. Αυτή ήταν και μαμά, και γυναίκα και άνδρας του σπιτιού, ο βράχος. Αν νομίζετε ότι έχω καταφέρει έστω και το ελάχιστο… Αυτή η γυναίκα τότε έχει καταφέρει τα πάντα», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

«Αν δεν ήταν εδώ η μητέρα μου, δεν θα είχα καταφέρει τίποτα. Μου έφερε και ζακέτα σήμερα. Πάντα μάς λείπουν οι άνθρωποι, εμένα δεν μου έλειψε (ο πατέρας) όσο κι αν ακούγεται οξύμωρο. Η μητέρα μου κατάφερε να καλύψει αυτό το κενό. Η καρδούλα της το ξέρει…», ανέφερε έπειτα ο Ετεοκλής Παύλου.

Ο Ετεοκλής Παύλου σε αναρτήσεις του στο Instagram έχει αναφέρει κι εκεί τη σημασία που έχει για εκείνον η μητέρα του και πόσο πολύ τον έχει βοηθήσει στην καριέρα του και τη ζωή του.