Γάμοι σε τηλεοπτικές σειρές που άφησαν ιστορία ήταν το αποψινό θέμα της εκπομπής Flashback στο Μακεδονία Tv με την Μαρία Ηλιάκη και τον Νικόλα Ράπτη. Ένας από τους γάμους που έκανε αίσθηση για την κωμική του εξέλιξη ήταν αυτός της Σταυρούλας και του Φατσέα στο Καφέ της Χαράς. Η Ρένια Λουιζίδου μίλησε στην εκπομπή και περιέγραψε ότι μπορεί για το τηλεοπτικό κοινό να ήταν μια ευχάριστη νότα, αλλά δεν ίσχυε το ίδιο για τους πρωταγωνιστές καθώς ήταν μία σκηνή που απαιτούσε αρκετή οργάνωση και χρόνο.

«Η Χαρά είχε συνοδευτεί από τον Αντώνη σε εκείνον τον γάμο. Πάντα το πίστευα μέσα μου και το έλεγα στον Χάρη Ρώμα και στην Άννα Χατζησοφιά ότι ο άντρας της ζωής της Χαράς, είναι ο Τρελαντώνης. Από όλους τους άντρες που πέρασαν από τη ζωή της, ο μόνος που στάθηκε κλαρίνο, που τη βοήθησε πραγματικά και την αγάπησε άνευ όρων ακριβώς για αυτό που ήταν, ήταν ο τρελός του χωριού» ανέφερε αρχικά η Ρένια Λουιζίδου.

«Σε όλες αυτές τις σκηνές που ο κόσμος κατά κανόνα ευχαριστιέται πολύ, εμείς όταν πήραμε το κείμενο κι είδαμε ότι έχει μέσα μία τέτοια σκηνή, όλοι βογκούσαμε. Αυτές είναι δύσκολες σκηνές, φοβερά χρονοβόρες, που μεταφράζονται κατά κανόνα σε πολλές ώρες αναμονής και πολλές ώρες κακουχίας στο γύρισμα» συνέχισε.

«Νομίζω ότι είχε γίνει μία ωραία, ατμοσφαιρική σκηνή. Βέβαια, εμείς γκρινιάζαμε και τρώγαμε αυτά που δεν έπρεπε να φάμε από τα τραπέζια. Χορέψαμε και εκεί πολύ» κατέληξε η Ρένια Λουιζίδου.