Δύο μέρες κράτησε ο εορτασμός των 50ών γενεθλίων της διάσημης ηθοποιού Kate Beckinsale στο Λος Άντζελες. Πρώτα έκανε ένα πάρτι σε κλειστό κύκλο κι έπειτα ένα άλλο όπου καλεσμένοι ήταν και οι σταρ φίλοι της.

Το σαββατοκύριακο, δε, δημοσίευσε φωτογραφίες και βίντεο από το πώς γιόρτασε την ιδιαίτερη αυτή μέρα αποκαλύπτοντας παράλληλα τις σέξι ενδυματικές επιλογές της και την εντυπωσιακή φιγούρα της.

Συγκεκριμένα, η εντυπωσιακή ηθοποιός, μοιράστηκε πληθώρα φωτογραφιών στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στις οποίες πόζαρε φορώντας ένα μαύρο κορμάκι με παγιέτες, σκισμένο καλσόν, παπιγιόν και ψεύτικα αυτάκια, με την στολή να παραπέμπει στα διάσημα κουνελάκια του Playboy.

Στο πλάι της, στέκονταν οι φίλες της Nina Kate και τον Gabs Morpeth, που φορούσαν διαφορετικές εκδοχές της στολής. «Χρόνια πολλά κουνελάκι, γενέθλιε δίδυμέ μου @olivergliese», έγραψε στη λεζάντα, γιορτάζοντας και τα γενέθλια του φίλου της, Oliver Gliese.

Σε νέα της ανάρτηση, η μοιράστηκε διάφορα στιγμιότυπα από το λαμπερό πάρτι της, γράφοντας: «Τα πιο εκπληκτικά γενέθλια συνεχίζονται… τι πάρτι – γεμάτο αγάπη και γκλίτερ και τους καλύτερους ανθρώπους». Φυσικά, το διαδίκτυο δεν άφησε ασχολίαστη την εμφάνισή της με πολλούς από τους θαυμαστές της να τη χαρακτηρίζουν ως την «πιο σέξι 50χρονη στον κόσμο».

Ανάμεσά τους ήταν και ο ηθοποιός Τζέρεμι Ρένερ σε μια σπάνια δημόσιά εμφάνισή του μετά το ατύχημα που είχε με εκχιονιστικό μηχάνημα. Μάλιστα, ο Ρένερ εμφανίστηκε χωρίς να έχει το μπαστούνι του το οποίο χρησιμοποιούσε για να στηρίζεται και να περπατάει πιο άνετα.