Σε κοινή συνέντευξη με τη συμπρωταγωνίστριά του στο «Oppenheimer» Έμιλι Μπλαντ, ο Ματ Ντέιμον αποκάλυψε μια δυσάρεστη εμπειρία που είχε. Στην ταινία του 2011 «We Bought a Zoo», έπρεπε να φιλήσει τη Σκάρλετ Γιόχανσον, η οποία νωρίτερα είχε φάει ένα πικάντικο σάντουιτς.

«Έπρεπε να φιλήσω τη Σκάρλετ. Μπορείς να φανταστείς πόσο φρικτό ήταν αυτό για μένα; Αλλά το γυρίσαμε. Ήταν κόλαση!» είπε χαρακτηριστικά ο Ντέιμον στο LADBible και πρόσθεσε:

«Αυτό που συνέβη ήταν ότι κάναμε ένα γύρισμα πριν από το μεσημεριανό γεύμα και ήταν αυτό το ωραίο διπλό γύρισμα που κατέληξε στο φιλί. Και ήταν πραγματικά καλό» ανέφερε ο ηθοποιός, σημειώνοντας ότι στη συνέχεια, πήγαν για φαγητό νομίζοντας ότι το γύρισμα της σκηνής είχε ολοκληρωθεί.

Η ηθοποιός έφαγε ένα πικάντικο «σάντουιτς με κρεμμύδια» και στη συνέχεια επέστρεψαν στο πλατό. «Μπήκε μέσα και ο σκηνοθέτης Κάμερον Κρόου, ο οποίος είχε στήσει την κάμερα για ένα κοντινό πλάνο του φιλιού. Τότε, η Γιόχανσον λέει: “Μόλις έφαγα ένα σάντουιτς με κρεμμύδια. Νόμιζα ότι το κάναμε αυτό“», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ντέιμον υπογραμμίζοντας ότι στη συνέχεια «κορόιδευε» όλη την ώρα την ηθοποιό για την «ανάσα» της.

«H αναπνοή της μυρίζει σαν τριαντάφυλλο!» είπε στο τέλος ο βραβευμένος ηθοποιός.