Μεταξύ του συμβολαίου του με την Παρί Σεν Ζερμέν και τα χρήματα που λαμβάνει από τις εμπορικές του συμφωνίες ο Νεϊμάρ αναμένεται να βάλει σε όλο το 2023 περί τα 85 εκατομμύρια ευρώ στον τραπεζικό του λογαριασμό. Αυτό του δίνει τη δυνατότητα να κάνει και ορισμένες… ακριβές αγορές.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός αγαπά πολύ τα ακριβά κοσμήματα και αξεσουάρ. Έτσι, πρόσφατα πρόσθεσε στη… συλλογή του ένα πανάκριβο ρολόι χειρός το οποίο υπολογίζεται πως κόστισε περισσότερα από 1,5 εκατομμύρια ευρώ. Μάλιστα, εθεάθη να το φοράει στις αρχές του περασμένου μήνα στο Grand Prix της Formula 1 στη Βαρκελώνη.

Πρόκειται για ένα ρολόι Richard Mille 68-01, το καντράν του οποίου είναι ζωγραφισμένο στο χέρι από τον καλλιτέχνη Cyril Kongo, παγκοσμίας φήμης street artist. Το συγκεκριμένο ρολόι, αποτελεί ένα πραγματικό έργο τέχνης για τον καρπό. Είναι από τα πιο αποκλειστικά ρολόγια στην αγορά, καθώς υπάρχουν μόνο 30 αντίτυπα σε όλο τον κόσμο. Κάθε ένα από τα οποία έχει το δικό του μοναδικό σχέδιο.

Η Τσέλσι δείχνει ενδιαφέρον

Στο μεταξύ, στη Γαλλία εκτιμούν πως ο Νεϊμάρ έχει αρκετές πιθανότητες να αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν αυτό το καλοκαίρι. Οι σχέσεις των δύο πλευρών δεν είναι και οι καλύτερες δυνατές, παρά το γεγονός ότι ο Βραζιλιάνος άσος έχει συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2025, ο ατζέντης του έχει ενημερωθεί πως θα είναι διαθέσιμος στην αγορά και ήδη εξετάζει διάφορες προτάσεις για να παίξει εκτός γαλλικού πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ της εφημερίδας «Le Parisien» παράγοντες της Τσέλσι βρίσκονται στο Παρίσι για να διαπραγματευτούν με τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ τη μετακίνηση του στο αγγλικό πρωτάθλημα. Φυσικά, αναμένουν και την απόφαση της Παρί, η οποία όπως αναφέρει το δημοσίευμα παραμένει αναποφάσιστη για την περίπτωση του 31χρονου σταρ. Τη φετινή σεζόν ο Νεϊμάρ έχει πετύχει 18 γκολ και έχει μοιράσει 17 ασίστ σε 29 παιχνίδια.