Ο θάνατος του 19χρονου εγγονού του Ρόμπερτ Ντε Νίρο ήταν ένα γεγονός που παραμένει άλυτο μυστήριο για την αστυνομία της Νέας Υόρκης, ο Leonardo De Niro – Rodriguez βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του στο κέντρο του Μανχάταν στις 2 Ιουλίου, με πληροφορίες να αναφέρουν πως δίπλα στο πτώμα του, εντοπίστηκε πιάτο με άσπρη σκόνη.

Τώρα, οι έρευνες οδήγησαν τους αστυνομικούς στη σύλληψη μιας 20χρονης γυναίκας στη Νέα Υόρκη, η οποία φέρεται να εμπλέκεται στο θάνατο του εγγονού του Ρόμπερτ Ντε Νίρο, όπως αναφέρουν πολλαπλές αναφορές.

Ο Leandro De Niro-Rodriguez – γιος της υιοθετημένης κόρης του De Niro, Drena De Niro – ήταν 19 ετών όταν πέθανε. Η ίδια ανακοίνωσε τον θάνατο του γιου της και είπε ότι πέθανε αφού του πούλησαν χάπια. Ωστόσο, επίσημη αιτία θανάτου δεν έχει ανακοινωθεί.

«Είμαι βαθιά θλιμμένος από τον θάνατο του αγαπημένου μου εγγονού, Leo», ανέφερε ο 79χρονος Ρόμπερτ Ντε Νίρο σε δήλωσή του στο NBC News νωρίτερα αυτόν τον μήνα, σύμφωνα με το insider.com. «Εκτιμούμε ιδιαίτερα τα συλλυπητήρια όλων».

Πηγές της αστυνομίας δήλωσαν ότι η Sofia Haley Marks έχει συλληφθεί για τον θάνατο του De Niro-Rodriguez. Η σύλληψη της Marks την Πέμπτη, ήταν μέρος μιας έρευνας της αστυνομίας της Νέας Υόρκης, της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών και του Υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας. Το αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης δήλωσε ότι δεν έχει να δώσει πληροφορίες σχετικά με την αναφερόμενη σύλληψη.

Η Marks θα εμφανιστεί στο ομοσπονδιακό δικαστήριο την Παρασκευή, σύμφωνα με το ABC News. Δεν ήταν άμεσα σαφές αν η Μαρκς είχε δικηγόρο.

Έγινε έφοδος στο σπίτι της

Σύμφωνα με το truescoopnews.com, η Sofia Haley Marks συνελήφθη για τον θάνατο από υπερβολική δόση φαιντανύλης του Leandro De Niro Rodriguez. Η Sofia Haley Marks φέρεται να πούλησε στον Leandro ναρκωτικά, πριν ο ίδιος βρεθεί νεκρός.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι αστυνομικοί έκαναν έφοδο στο σπίτι της κατά τη διάρκεια μυστικής επιχείρησης της αστυνομίας, της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών και της Εθνικής Ασφάλειας. Οι ερευνητές λέγεται ότι έψαχναν το σπίτι της μέχρι αργά το βράδυ της Πέμπτης.