Με τον δικό του τρόπο σχολίασε τη μακροσκελή ανάρτηση του Νίκου Μπάρτζη, του παίκτη του Survivor All Star που έφτασε μέχρι τον τελικό, ο Τζέιμς Καφετζής. «Από τον έναν άλλο παίκτη» έγραψε χαρακτηριστικά.

Ο Τζέιμς Καφετζής που συμμετείχε μαζί με τον Νίκο Μπάρτζη στο Survivor το 2021 και έγιναν πολύ καλοί φίλο άφησε τη δική του αιχμή καθώς πλέον έχουν απομακρυνθεί. Με αφορμή τη φράση «ένας άλλος παίκτης» που είχε χρησιμοποιήσει ο Νίκος Μπάρτζης σε συνέντευξή του, ο Τζέιμς Καφετζής έβαλε κάτω από την ανάρτησή του χειροκροτήματα και το σχόλιο: «Από τον “έναν άλλον παίκτη”».

Η ανάρτηση του Νίκου Μπάρτζη

«Ένα ταξίδι που ξεκίνησε το 2021 έκλεισε όμορφα. Ένα ταξίδι που δεν προλάβαμε να ολοκληρώσουμε. Στην ζωή μου όμως έχω μάθει να μην τα παρατάω ποτέ! Για αυτόν τον λόγο αποφάσισα να επιστρέψω και να βγω Νικήτης του All Star! Νικητής, γιατί μέσα από όλα όσα πέρασα, μπορεί να μην κατέκτησα το έπαθλο στο τέλος, αλλά κέρδισα την αγάπη σας. Μου δώσατε δύναμη και μου δείξατε ότι η αλήθεια και η ειλικρίνεια τελικά είναι αυτά που μετράνε στην ζωή! Η αγάπη του κόσμου είναι τελικά το μεγαλύτερο έπαθλο που μπορεί να κερδίσει κανείς σε αυτή την ζωή! Σας ευχαριστώ όλους μέσα απ’ την καρδιά μου και να ξέρετε ότι το ταξίδι τώρα ξεκινάει» έγραψε.

Το σχόλιο του Τζέιμς Καφετζή