Η Μπέσσυ Αργυράκη βγήκε σε τηλεφωνική στο «Mega Καλημέρα» και μίλησε για την ατάκα της στην Φαίη Σκορδά, περί εγκυμοσύνης. «Ο αυθορμητισμός και ο παρορμητισμός μου είναι το καλύτερό μου ελάττωμα και προτέρημα μαζί! Είναι τρομερό», είπε αρχικά η τραγουδίστρια.

Η Μπέσσυ Αργυράκη εξήγησε το παρασκήνιο πίσω από την ερώτησή της, τονίζοντας πως διάβασε σε κάποιο site ότι η Φαίη Σκορδά είναι έγκυος. «Κάπου το διάβασα σε ένα site. Μου το είπαν και στον δρόμο, μου λένε «ρώτησέ την, έχουμε ακούσει ότι είναι έγκυος». Θέλω να ζητήσω συγγνώμη για την αναστάτωση του έφερα. Η Φαίη δεν με μάλωσε μετά, όταν κλείσαμε. Της είπα ότι κάποιος μου το είπε. Λέγονται διάφορα για τα άτομα που είναι στην τηλεόραση, σίγουρα υπάρχουν και τέτοιες ειδήσεις, κίτρινες», είπε γελώντας.

Το σχόλιο της Μπέσσυς Αργυράκη σχολιάστηκε και από τους συντελεστές στο «Mega Καλημέρα». Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε, σύμφωνα με κοντινό της πρόσωπο, ότι η παρουσιάστρια είναι πολύ καλά στην προσωπική της ζωή.

Πιο συγκεκριμένα, η Ελεονώρα Μελέτη ανέφερε: «Εγώ γνωρίζω από έναν πολύ καλό μου φίλο που ξέρει ότι η Φαίη Σκορδά είναι σε μία όμορφη περίοδο της ζωής της. Όχι εγκυμοσύνης, αλλά όμορφη». Στη συνέχεια, η Άννα Ζηρδέλη ρώτησε: «Είναι ερωτευμένη;».

«Θα μπορούσε… Γιατί όχι; Κοτζάμ γυναικάρα, ελεύθερη θα είναι; Τι θα κάνει; Θα κλαίει το διαζύγιο τόσα χρόνια μετά;», απάντησε η Ελεονώρα Μελέτη.