Ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης και της Εθνικής Βραζιλίας, Βινίσιους Ζούνιορ, φέρεται να έχει σχέση με την συμπατριώτισσά του Key Alves, διάσημη στη χώρα της ως «η πιο σέξι παίκτρια βόλεϊ στον κόσμο», αλλά και γιατί έχει εξελιχθεί σε μεγάλο «αστέρι» της πλατφόρμας Onlyfans, ενώ έλαβε και μέρος στο βραζιλιάνικο Big Brother.

O 22χρονος επιθετικός βρίσκεται στο τελευταίο σκέλος των διακοπών του προτού παρουσιαστεί στη Μαδρίτη για την έναρξη της προετοιμασίας της «βασίλισσας» και οι ακόλουθοί του στα social media, εντόπισαν πως φωτογραφήθηκε στο ίδιο μέρος με την Key Alves. Πιο συγκεκριμένα ένα δωμάτιο πολυτελούς ξενοδοχείου στο Σάο Πάολο. Πρώτος ανέβασε τη φωτογραφία ο Βινίσιους Ζούνιορ και λίγη ώρα μετά η Key Alves. Οι followers του επικεντρώθηκαν στις λεπτομέρειες: ένα χρηματοκιβώτιο, μια πράσινη ομπρέλα και μια βαλίτσα Louis Vuitton – ήταν εκεί και στις δύο φωτογραφίες, ως απόδειξη πως επρόκειτο για το ίδιο μέρος.

Ποια είναι η Key Alves

Η Key Alves είναι παίκτρια του βόλεϊ και μέχρι πρόσφατα αγωνιζόταν στην ομάδα Osasco VC/São Cristóvão Saúde. Η 23χρονη αθλήτρια έγινε διάσημη στη Βραζιλία μέσω του Instagram καθώς έφτασε να γίνει η βολεϊμπολίστρια με τους περισσότερους followers στον κόσμο χάρις στις αποκαλυπτικές φωτογραφίες και στα βίντεο που ανέβαζε στον λογαριασμό της, παρά για τις αθλητικές επιδόσεις της.

Βλέποντας την επιτυχία που είχε και με τους followers να αυξάνονται η Άλβες αποφάσισε να εκμεταλλευτεί την προβολή της και άρχισε να διαθέτει αποκλειστικό περιεχόμενο για ενήλικες μέσω της πλατφόρμας Onlyfans. Έπειτα από λίγο καιρό αποκάλυψε πως βγάζει πολλά περισσότερα χρήματα μέσω του Onlyfans και των διαφημίσεων μέσω του Instagram, παρά παίζοντας βόλεϊ.

«Τόσα λεφτά δεν έχω ξαναδει στη ζωή μου από κοντά. Προέρχομαι από ταπεινή οικογένεια και οι γονείς μου ζουν ακόμη στη φαβέλα, αλλά πλέον μπορώ να τους βοηθήσω να αλλάξουν τη ζωή τους. Για μένα αυτά τα λεφτά είναι πολύ εύκολα. Το κάνω από τον καναπέ του σπιτιού μου», είπε. Τόνισε, δε, πως μόνο από το Onlyfans βγάζει περισσότερα από 20.000 ευρώ το μήνα.