Το χθεσινοβραδινό εκλογικό αποτέλεσμα σχολιάστηκε σήμερα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Super Κατερίνα», όπου οι συμμετέχοντας εξέφρασαν τη γνώμη τους. Ένας από αυτούς που μίλησε ήταν και ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος φάνηκε απογοητευμένος από το αποτέλεσμα.

Αρχικά, ο Ανδρέας Μικρούτσικος ανέφερε «εγώ δεν θέλω να είναι κυβέρνηση όλων των Ελλήνων. Θέλω να αυξηθεί το χαμηλότερο εισόδημα, να πηγαίνουμε στο σούπερ μάρκετ και κάθε βδομάδα να μη βλέπουμε νέες τιμές, να μην ξεμένω από λεφτά στις 15 του μήνα. Τα άλλα είναι λόγια, να δούμε εάν θα πραγματοποιηθούν. Τα υπόλοιπα τα ακούω βερεσέ», ανέφερε ο Ανδρέας Μικρούτσικος σε έντονο τόνο.

Ύστερα, τα αίματα ανέβηκαν, όταν ο Ανδρέας Μικρούτσικος ξέσπασε, λέγοντας πως «στη μάνα του Φύσσα μπορείς να πεις ότι ο ελληνικός λαός έβαλε τους Σπαρτιάτες στη Βουλή; Να βλέπει αυτό το ναζιστικό μόρφωμα να βγαίνει μετά από ένα tweet; Είναι ανεπίτρεπτο ιστορικά, έπρεπε να ντρεπόμαστε χθες το βράδυ. Εγώ ξύπνησα με μεγάλη θλίψη για τα μορφώματα αυτά».

«Ανδρέα μου, ηρέμησε. Έχεις δίκιο αλλά μην ταράζεις την υγεία σου», του ανέφερε η παρουσιάστρια, Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε τα όσα είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο 08:20.