Αίσθηση προκαλεί το νέο ντοκιμαντέρ της Amazon Prime με τίτλο «Elvis’ Women», αναφορικά με τη ζωή του «βασιλιά» του rock n’ roll, Έλβις Πρίσλεϊ. Όπως αναφέρει η Page Six, ο Ντέιβιντ Στάνλεϊ, ετεροθαλής αδερφός του Πρίσλεϊ αναφέρει πως ο θρύλος δεν πέθανε από φυσικά αίτια αλλά αυτοκτόνησε υπό το βάρος των αποκαλύψεων πως διατηρούσε σεξουαλικές σχέσεις με ανήλικες και φοβόταν την φήμη του.

Στη σειρά που έκανε πρεμιέρα τον Μάιο, ο Στάνλεϊ ισχυρίστηκε πως ο ετεροθαλής αδελφός του «δεν μπορούσε να συνεχίσει» λόγω του φόβου του ότι οι σχέσεις του με ανήλικες κοπέλες θα έβλεπαν το φως της δημοσιότητας.

«Η προτίμησή του σε νεαρά κορίτσια, ηλικίας 15 ή 16 ετών, με αρρώσταινε», υποστήριξε ο ετεροθαλής αδελφός του Έλβις Πρίσλεϊ στη σειρά, χαρακτηρίζοντας «θαύμα» το ότι το θέμα δεν ήρθε ποτέ στη δημοσιότητα, τουλάχιστον μέχρι σήμερα.

«Τη γλίτωσε έχοντας κάνει πράγματα για τα οποία οι περισσότεροι άνθρωποι δεν τη γλιτώνουν, λόγω των χρημάτων, της περιουσίας, της φήμης και της δύναμης, του χαρίσματος και του μαγνητισμού του», πρόσθεσε ο ίδιος.