Είναι μια μαμά….inatrix. Μια κάτοικος Ολλανδίας που μεγάλωσε σε ένα παραδοσιακό μουσουλμανικό νοικοκυριό κερδίζει τώρα χιλιάδες στο OnlyFans αφού έγινε αφέντρα που «ειδικεύεται» στους CEOs – τους οποίους ευχαρίστως ταπεινώνει με το χιτζάμπ της.

«Οι πελάτες μου κάνουν ό,τι τους ζητάω και θέλουν να μην έχουν το πάνω χέρι- έχουν ένα φετίχ της μαμάς», είπε η 32χρονη «Κλεοπάτρα» στο Jam Press για την… καριέρα της.

Η ευσεβής μουσουλμάνα, η οποίος κατάγεται από την Αίγυπτο, αλλά ζει στο Άμστερνταμ από το 1998, φέρεται ότι πρώτη φορά έγινε αφέντρα όταν άκουσε άλλους να μιλούν γι’ αυτό. Δεν ήταν πολύ δύσκολο για την Κλεοπάτρα, η οποία λέει ότι είναι «κυρίαρχη από τη φύση της». Αφού άλλαξε τη λιτή ενδυμασία της με μια στολή από λάτεξ, η Μις Κλέο έγινε σύντομα μια επιτυχημένη σταρ του skin flick, κερδίζοντας 84.000 δολάρια το μήνα στην πλατφόρμα με ακατάλληλο περιεχόμενο.

Τα εντυπωσιακά κέρδη της αποτελούν πίστωση εν μέρει στην πελατεία της από πολύ πλούσιους. Αντί για τα τυπικά horndog, οι υποτακτικοί είναι κυρίως κύριοι με «”χοντρό”πορτοφόλι», όπως οι επικεφαλής εταιρειών και οι πλούσιοι γιατροί, που όλοι έχουν φετίχ μαμάς.

«Αυτό που τους αρέσει πραγματικά είναι να κυριαρχούνται, επειδή στην καθημερινή τους ζωή οι περισσότεροι από αυτούς τους τύπους είναι αφεντικά», είπε η γυναίκα. «Είναι γιατροί ή Διευθύνοντες Σύμβουλοι, είναι πολύ ανεξάρτητοι, είναι πολύ ελεγκτικοί και ισχυροί τύποι που βρίσκονται στην κορυφή της καριέρας τους, οπότε είναι μια απελευθέρωση για αυτούς».

«Θέλουν να τα κάνουν όλα καλά, θέλουν να σε κάνουν περήφανη, θέλουν να σε λατρεύουν», πρόσθεσε η σέξι “μανούλα”, η οποία μοιράζεται τυχαία στιγμιότυπα της στο Twitter και το Instagram, όπου έχει συλλογικά πάνω από 250.000 ακόλουθους.

Φυσικά, η εξάσκηση τόσο του BDSM όσο και του Ισλάμ έχει εξοργίσει πολλούς πιστούς της θρησκείας της, με αρκετούς από αυτούς να της στέλνουν άσχημα μηνύματα σχετικά με το επάγγελμά της «ταμπού».

«Στην αρχή, ήταν πολύ δύσκολο γιατί [οι μουσουλμάνοι άντρες] μου έλεγαν πολύ άσχημα πράγματα στο Διαδίκτυο, ακόμη και απειλές για τη ζωή μου», ανέφερε η αφέντρα. «Είναι πραγματικά γελοίο να βλέπω άντρες στη θρησκεία μου που πιστεύουν ότι μπορούν να έχουν μια γυναίκα και να την κακομεταχειρίζονται, να τις απειλούν και να κάνουν ό,τι θέλουν. Νομίζουν ότι σε κατέχουν» ανέφερε.

Η αφέντρα βρίσκει την κριτική ιδιαίτερα γελοία καθώς «το Ισλάμ είναι μια όμορφη θρησκεία» και «πουθενά στο Κοράνι δεν λέει ότι οι γυναίκες δεν μπορούν να δείξουν το σώμα τους».

Η Κλεοπάτρα φοράει συχνά το χιτζάμπ της τόσο εντός όσο και εκτός δουλειάς. «Ήμουν το πρώτο άτομο στο OnlyFans που φορούσε χιτζάμπι και ήταν εντελώς καλυμμένο με λατέξ, αυτό ήταν καινούργιο», καυχήθηκε.

«Η πίστη είναι μέρος του εαυτού μου και το πιστεύω με τον δικό μου τρόπο, ανεξάρτητα από το τι πιστεύουν οι άνθρωποι για αυτό». Η Κλεοπάτρα λέει ότι τελικά θεωρεί τη δουλειά της ως έναν τρόπο να βοηθήσει να απαλειφθεί το στίγμα που περιβάλλει συγκεκριμένα φετίχ ή σεξουαλικές σχέσεις – ειδικά στον αραβικό κόσμο, όπου ορισμένες σαρκικές πράξεις θεωρούνται ιδιαίτερα κακές.

«Επειδή είναι τόσο ταμπού, νομίζω ότι είμαι καλό παράδειγμα για τους ανθρώπους, για τα κορίτσια που χρειάζονται καθοδήγηση και για τους άντρες που θέλουν να εκφράσουν τη σεξουαλικότητά τους», είπε. «Έχω πολλούς οπαδούς της Δύσης, αλλά νομίζω ότι για τους Άραβες, για τους Τούρκους, τους Μουσουλμάνους, είναι κάτι περισσότερο – έρχονται σε μένα γιατί είμαι μία από αυτούς».

Φέρεται επίσης να υπερηφανεύεται για πολλούς «αμφιφυλόφιλους» θαυμαστές και συχνά προσλαμβάνει άντρες ως σεξουαλικούς μεσάζοντες για συνεδρίες που περιλαμβάνουν πελάτες που διστάζουν…

«Θέλουν να είναι με έναν άλλον άντρα και να κάνουν σεξ μαζί τους, αλλά φοβούνται να το κάνουν μόνοι τους με έναν άντρα, οπότε θέλουν να έχουν ένα σπίτι που μπορεί να το κανονίσει αυτό για αυτούς», εξήγησε. «Έχω άντρες που με ικανοποιούν, έναν κυρίαρχο και έναν υποταγμένο, και τους αφήνω να χειρίζονται τις σεξουαλικές δραστηριότητες μεταξύ τους υπό τις διαταγές μου».

Η κυρίαρχη συνόψισε την εμπειρία της ως ενδυναμωτική. «Επιστρατεύομαι για τον εαυτό μου και δεν παίρνω κανένα s-t από τους άντρες», είπε, «αλλά το να γίνω κυρίαρχος με έκανε να συνειδητοποιήσω ακόμη περισσότερο ότι ως γυναίκα μπορείς να είσαι ηγέτης».