Η Ιβάνκα Τραμπ, η κόρη του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, η οποία υπήρξε και σύμβουλος του όσο εκείνος βρισκόταν στον Λευκό Οίκο, αποκάλυψε πως βρίσκεται στην Ελλάδα μέσω ανάρτησής της στο Instagram κατά τη διάρκεια επίσκεψής της στην Ακρόπολη και στο μουσείο της.

Στο μήνυμά της η Ιβάνκα Τραμπ υπογράμμισε το δέος που ένιωσε όταν βρέθηκε στον Ιερό Βράχο. Μαζί της ήταν και ο σύζυγός της Τζάρεντ Κούσνερ, επίσης πρώην σύμβουλο του Ντόναλντ Τραμπ.

«Εξερευνώντας την Ακρόπολη στην Αθήνα! Η Ακρόπολη είναι η απόδειξη των απίστευτων επιτευγμάτων του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού και της παντοτινής κληρονομιάς του. Είναι ένα μέρος όπου η ιστορία ζωντανεύει, μεταφέροντάς σε πίσω στο χρόνο σε μια εποχή μύθου, φιλοσοφίας και πολιτιστικής λαμπρότητας», ανέφερε χαρακτηριστικά και συνέχισε η άλλοτε εκτελεστική αντιπρόεδρος του ομίλου επιχειρήσεων Trump.

«Στεκόμενη στην κορυφή αυτής της αρχαίας ακρόπολης, που περιβάλλεται από εμβληματικές κατασκευές όπως ο Παρθενώνας και το Ερέχθειο, ένιωσα δέος και έμπνευση από την απίστευτη δύναμη της ανθρώπινης ευρηματικότητας».

«Η πανοραμική θέα της Αθήνας από την Ακρόπολη κόβει την ανάσα, προσφέροντας ένα μαγευτικό μείγμα αρχαίων και σύγχρονων αστικών τοπίων. Είναι ένα θέαμα που θα μείνει για πάντα χαραγμένο στη μνήμη μου», σημείωσε και άφησε κι ένα υστερόγραφο λιγότερο… αρχαιοελληνικό, αφού ευχήθηκε καλή τύχη στους Μαϊάμι Χιτ, την ομάδα του NBA, η οποία τα ξημερώματα της Τρίτης (30/5) νίκησε τους Μπόστον Σέλτικς και εξασφάλισε την συμμετοχή της στους τελικούς του πρωταθλήματος κόντρα στους Ντένβερ Νάγκετς.