Ένα ίνδαλμα έφυγε από τη ζωή χθες. Η Τίνα Τέρνερ πέθανε σε ηλικία 83 ετών. Έσβησε «ήσυχα» από επιπλοκές μακράς νόσου, όπως δήλωσε εκπρόσωπός της. Παρά τη λάμψη και τις επιτυχίες της, η Τέρνερ συνάντησε πολλές δυσκολίες στη ζωή της. Το 1986, στην αυτοβιογραφία της «Tina Turner» που εξέδωσε, ένα βιβλίο που έγινε μπεστ-σέλερ, αποκάλυψε τη βία που υπέστη κατά τη διάρκεια του γάμου της με τον Άικ Τέρνερ.

Το 2017 η τραγουδίστρια υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση νεφρού και το 2018 ο πρωτότοκος γιος της έβαλε τέλος στη ζωή του, σε ηλικία 59 ετών.

Και στην Ελλάδα η είδηση του θανάτου της προκάλεσε θλίψη. Ακολουθούν ορισμένα χαρακτηριστικά σχόλια στο Twitter…

«Βρίσκω είναι δύσκολο να περιγράψει κάποια επαρκώς την #tinaturner ως γυναίκα, καλλιτέχνιδα, μουσικό, ως κινούμνεη δύναμη. Νιώθω απέραντα τυχερή που έζησα σε ίδιο χρόνο μαζί της και που μεγάλωσα σε ένα σπίτι που οι ενήλικες ακούγαν τις φωνές της. Ευχαριστούμε Τίνα».

«Καλό ταξίδι υπέροχη Κυρία Τίνα Ταρνερ. Η εφηβεία κ τα νιάτα μου ολα… RESPECT»

«Εφυγε η γιαγιά της ρόκ σκηνής.. καλό ταξίδι τίνα τάρνερ»

«Όποιος ήταν στην Νεα Φιλαδέλφεια εκείνη την νύχτα του Αυγούστου το 1990… σίγουρα θα την θεωρεί από τις πιο ξεχωριστές της ζωής του…”θέλετε δραση;;;”μας είχε ρωτήσει η Τίνα… ναιαιαιιιιι από 40000 κ’πλεον φαν της…”ε θα την έχετε”… RIP».