Μια ανάσα από την πόρτα της Βουλής βρίσκεται το κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου «Πλεύση Ελευθερία» σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εκλογών. Ο ηθοποιός Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος ήταν υποψήφιος με το κόμμα, το πρωί της Δευτέρας (22/05), μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» του Ant1 και εξήγησε πως ελπίζει στις δεύτερες εκλογές, το μικρό ποσοστό που τους κράτησε εκτός Βουλής, θα καλυφθεί.

«Λείπουν κάποιες ψήφοι. Επειδή όμως θα γίνουν δεύτερες εκλογές, ελπίζουμε ότι αυτό το μικρό ποσοστό θα προστεθεί και έτσι η Πλεύση Ελευθερίας θα είναι μια ισχυρή φωνή έντασης και αντιπολίτευσης στη Βουλή» είπε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας και στην συνέχεια ανέφερε το παράπονό του.

«Βέβαια, αυτό έχει συμβεί και από το γεγονός ότι δεν είχαμε πάρα πολλή δημοσιότητα κι εδώ θα πω το παράπονό μου. Ο Ant1 είναι από τα κανάλια που εμένα προσωπικά δεν με κάλεσαν ούτε μία φορά, παρά τις προσπάθειες που έκανα να βγω σε κάποια εκπομπή κι αυτό δείχνει κάτι. Δεν μπορεί ένα κόμμα το οποίο έχει μια τόσο δυνατή αλλά μικρή φωνή να μην καλείς τους υποψηφίους του», είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Άμεση ήταν η απάντηση που έδωσε η Μαρία Αναστασοπούλου. «Αν έχει κάποια σημασία, φιλοξενήσαμε την πρόεδρό σας πριν από ακριβώς δύο εβδομάδες. Για 20 λεπτά ακούσαμε όλες τις θέσεις της Πλεύσης Ελευθερίας», είπε η δημοσιογράφος.

Αποτελέσματα – Εκλογές 2023: Παρακολουθήστε εδώ λεπτό προς λεπτό τη ροή των αποτελεσμάτων