Η Εύη Βατίδου γνωστοποίησε τη σχέση της με τον νέο της σύντροφο, μέσα από μία φωτογραφία που ανάρτησε πρόσφατα στα social media της. Σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό», ο πρώην σύζυγος της υποψήφιας με την «ΠΑΤΡΙΔΑ», Αλέξης Κούγιας, σχολίασε την νέα της σχέση με τον 12 χρόνια νεότερό της, Ηλία Κωνσταντίνου.

Όπως αποκάλυψε ο κ. Κούγιας θέλει η πρώην γυναίκα του να συνεχίσει τη ζωή της, καθώς είναι νέα και μάλιστα εύχεται ο νέος της σύντροφος να είναι ο ιδανικός.

Ωστόσο, ο γνωστός ποινικολόγος δεν φαίνεται να συμφωνεί με την επιλογή της κας Βατίδου.

Απαντώντας στο σχόλιο δημοσιογράφου, ότι πρόκειται για έναν πολύ όμορφο άνδρα, o κ. Κούγιας είπε: «Για τον άνδρα δεν έχει σημασία το πόσο γυμνασμένος είναι, το αν είναι όμορφος. Ο άνδρας πρέπει να είναι άνδρας, να ξυπνάει το πρωί να πηγαίνει να δουλέψει να φέρει το φαγητό στο σπίτι. Η πρώην σύζυγός μου έχει αδικήσει τον εαυτό της. Είναι αξιόλογο κορίτσι. Δυστυχώς, συνέβη κάτι στη ζωή μας ξαφνικά που δεν θέλω να πιστεύω ότι συνεχίζει να συμβαίνει και τώρα»  ανέφερε και πρόσθεσε: «Είναι ευχές μας να ξαναπαντρευτεί, και δεν είναι μόνο δικές μου ευχές, είναι και των παιδιών μας. Είναι αξιόλογο κορίτσι, έχει αδικήσει τον εαυτό της…».

Ακούστε τι είπε ο Αλέξης Κούγιας για την πρώην σύζυγό του από τρο 4ο λεπτό και μετά: