Η δράση στη Formula 1 επιστρέφει αυτή την Παρασκευή (28/4) έπειτα από διακοπή τεσσάρων εβδομάδων κι ένα από τα ζητήματα που απασχόλησαν περισσότερο στις συνεντεύξεις Τύπου των οδηγών ενόψει του Grand Prix του Αζερμπαϊτζάν ήταν η φημολογούμενη ερωτική σχέση του Φερνάντο Αλόνσο με την Τέιλορ Σουίφτ.

Η σπέκουλα άρχισε πριν από μερικές ημέρες όταν ο Ισπανός οδηγός της Aston Martin ανέβασε πριν λίγες ημέρες στον λογαριασμό του στο TikTok όπου ακούει το τραγούδι «Karma» της Τέιλορ Σουίφτ, κλείνοντας πονηρά το μάτι, ήταν αρκετό για να φουντώσουν οι φήμες περί σχέσης των δύο. Έπειτα ακολούθησαν κι άλλοι υπαινγμοί. Ο Αλόνσο άρχισε να χρησιμοποιεί πολύ την λέξη «eras» (σ.σ. εποχές) που είναι και το όνομα της περιοδείας την οποία πραγματοποιεί αυτή την εποχή η διάσημη τραγουδίστρια.

Ο Αλόνσο, λοιπόν, ρωτήθηκε στο Μπακού από το επίσημο κανάλι της Formula 1 για το αν αληθεύουν οι φήμες. Ο Ισπανός οδηγός δεν επιβεβαίωσε αλλά ούτε διέψευσε τις φήμες: «Δεν έχω κάτι να πω. Είναι ήδη αρκετά περίπλοκο το αγωνιστικό φορμάτ στο Μπακού. Είμαι σίγουρος ότι έχεις αρκετές ερωτήσεις».

Στο μεταξύ, δημοσιογράφος ολλανδικού τηλεοπτικού δικτύου τον ρώτησε «πώς ήταν το ραντεβού;» με τον Αλόνσο να του απαντά για τον αγώνα και στο τέλος ο δημοσιογράφος επανέλαβε: «Ναι, αλλά δεν σε ρώτησαν αυτό» με τον Φερνάντο Αλόνσο να χαμογελάει…

H φετινή σεζόν της Formula 1 έχει αρχίσει ιδανικά για τον Φερνάντο Αλόνσο. Ο Ισπανός οδηγός της Aston Martin έχει ανέβει στο βάθρο και στα τρία πρώτα Grand Prix και πλέον στο Αζερμπαϊτζάν κυνηγά την πρώτη του φετινή νίκη.

Όσο για τη ζωή του εκτός πίστας… Στις αρχές του μήνα ανακοίνωσε πως χώρισε από την Αντρέα Σλάγκερ, που επί σειρά ετών ήταν η σύντροφός του. Η Τέιλορ Σουίφτ επίσης χώρισε πρόσφατα από τον ηθοποιό Τζέικ Άλγουϊν με τον οποίο είχε πολυετή δεσμό.