Όσοι βρέθηκαν αυτό το Σαββατοκύριακο στο Φεστιβάλ Coachella είχαν την τύχη να απολαύσουν επί σκηνής την ηθοποιό Zendaya, η οποία εμφανίστηκε και τραγούδησε μαζί με τον Labrinth, για ένα ντουέτο έκπληξη κατά τη διάρκεια της συναυλίας του.

Όπως ανέφερε το Variety, η πρωταγωνίστρια της σειράς «Euphoria» εμφανίστηκε κοντά στο τέλος της ερμηνείας του «I’m Tred» για να δώσει τα φωνητικά της στη συνεργασία τους. Έπειτα χόρεψε και τραγούδησε μαζί με τον Βρετανό τραγουδιστή και ράπερ το τραγούδι «All of Us». Τόσο το «I’m Tred» και το «All of Us», το οποίο συνέγραψε, ακούγονται στη σειρά «Euphoria».

Αμέσως οι παρευρισκόμενοι θαυμαστές κοινοποίησαν στα social media το βίντεο της έκπληξης που τους επιφύλασσε η Zendaya στο φεστιβάλ. Η Zendaya, μετά την εμφάνισή της στο Φεστιβάλ Coachella, ευχαρίστησε τον Labrinth για την ευκαιρία που της έδωσε να επιστρέψει στη σκηνή και να τραγουδήσει, με ένα μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ήταν η πρώτη της live εμφάνιση μετά από επτά χρόνια.

«Ευχαριστώ τον Labrinth που με προσκάλεσε και μου έδωσε τον πιο όμορφο ασφαλή χώρο για να ξαναβρεθώ στη σκηνή» ανέφερε σε story της στο Instagram. «Και στο πλήθος απόψε… Ουάου. Η καρδιά μου είναι γεμάτη, δεν μπορώ να σας ευχαριστήσω αρκετά για την αγάπη που έλαβα απόψε. Είμαι τόσο ευγνώμων».