Η Μπρουκ Σιλντς μια από τις πιο «εκρηκτικές» ηθοποιούς του Χόλιγουντ της δεκαετίας του 1980 και του 1990 μίλησε για την σχέση της με τον Τζον Κένεντι Τζούνιορ, γιο του Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι και της Τζάκι Κένεντι, με τον οποίο είχε μια… περιπέτεια στο παρελθόν.

Στο πλαίσιο της προώθησης του νέου ντοκιμαντέρ της έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή του Χάουαρντ Στερντ, «The Howard Stern Show», όπου ανέφερε πως από μικρή ερωτευμένη με τον Τζον Κένεντι Τζούνιορ, καθώς επίσης και πως βγήκαν μονάχα ένα ραντεβού.

«Ήμουν τόσο τρελά ερωτευμένη μαζί του από τότε που ήμουν παιδί. Η μαμά μου έλεγε “αυτό είναι το αγόρι που θα παντρευτείς”», δήλωσε η ηθοποιός. Δεκαετίες αργότερα γνώρισε τον Τζον Κένεντι Τζούνιορ ή «Τζον Τζον» όπως ήταν το παρατσούκλι του κατά τη διάρκεια ταξιδιού στο Άσπεν με τη μητέρα της.

Η Μπρουκ Σιλντς ανέφερε πως προσπάθησε να εντυπωσιάσει τον Τζον Κένεντι Τζούνιορ κάνοντας σκι (αν και δεν ήξερε) με αποτέλεσμα να καταλήξει στα δέντρα και να την απομακρύνουν από την πίστα.

Τελικά, εκείνος την κάλεσε να πάει σε παμπ της περιοχής, μαζί με την οικογένειά του. «Έλεγε συνέχεια πως έμοιαζα με την μητέρα του, κάτι που ήταν πραγματικά ενδιαφέρον και ένα κομπλιμέντο. Αλλά δεν ήξερα πώς να αισθανθώ για αυτό. Και μετά είχαμε ένα πραγματικό ραντεβού», δήλωσε η ηθοποιός.

Το ραντεβού και το φιλί

Εκεί, επικρατούσε φασαρία, οπότε εκείνος την ρώτησε κάποια στιγμή αν ήθελε να φύγουν. Η Μπρουκ Σιλντς συμφώνησε και πήγαν στο ξενοδοχείο όπου έμενε ο Τζον Κένεντι Τζούνιορ.

«Με φίλησε και ήταν σαν το καλύτερο φιλί που είχα στη ζωή μου. Αλλά πάγωσα, γιατί ήταν τόσο ανεκτίμητο για μένα. Σκεφτόμουν “Θεέ μου, ερωτεύεσαι κι αν κοιμηθείς μαζί του, μπορεί να μην σου ξαναμιλήσει και δεν θα το αντέξεις”», είπε

«Δεν έπαιζα κάποιο παιχνίδι. Φοβόμουν αλήθεια μήπως πληγωθώ», εξήγησε. Μετά την απόρριψη, το ραντεβού τελείωσε κι εκείνη γύρισε μόνη της στο σπίτι. «Έπρεπε να πάρω ταξί για να γυρίσω, κάτι που ήταν λίγο λιγότερο ιπποτικό», αστειεύτηκε.

Την επόμενη ημέρα, ο Τζον Κένεντι Τζούνιορ την αγνόησε. «Δεν με κοίταζε και δεν μου μίλησε. Από τη μία έλεγα “σκ@@ά” και από την άλλη “σε ευχαριστώ Θεέ μου» . Έδειξε τον πραγματικό εαυτό του», εξήγησε.

Μάλιστα, έπειτα από όλα αυτά, αποκλείστηκαν λόγω χιονιού και χρειάστηκε να φιλοξενήσουν τον Τζον Κένεντι Τζούνιορ στο σπίτι που νοίκιαζε η μητέρα της. «Ήταν σουρεαλιστικό», είπε η Μπρουκ Σιλντς. Και όταν ρωτήθηκε αν τελικά εκείνος της μίλησε, απάντησε αρνητικά.

Ο Τζον Κένεντι Τζούνιορ βγήκε με αρκετές διάσημες- ανάμεσά τους η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, η Σίντι Κρόφορντ και η Ντάριλ Χάνα, προτού παντρευτεί την Καρολίν Μπεσέτ το 1996. Το ζευγάρι σκοτώθηκε όταν το αεροπλάνο τους συνετρίβη, το 1999.