Η φωτογράφος Ολυμπία Κραγασάκη μίλησε σε συνέντευξή της για την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της. Η κ. Δραγασάκη πέρασε μια μάχη με τον καρκίνο, από την οποία βγήκε νικήτρια και τώρα μοιράζεται την εμπειρία της, ώστε να δώσει κουράγιο σε ανθρώπους που περνάνε κάτι παρόμοιο.

Όπως ανέφερε η φωτογράφος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά, «τον πόνο σου δεν μπορεί κανείς να τον νιώσει, μόνο εσύ τον νιώθεις». Όπως γνωστοποίησε, κατάλαβε πως έχει καρκίνο ένα βράδυ στον ύπνο της, μετά από έναν πόνο που ένιωσε στο στήθος. Μετά από εξετάσεις, έμαθε για τον καρκίνο της.

«Είναι πολλές γυναίκες που μου έλεγαν, μέσω των social media, ‘’νιώθω ακριβώς το ίδιο’’. Δεν έκανα κάτι, απλώς είναι σημαντικό να μη νιώθεις μόνος σου στον πόνο σου. Οι άλλοι δεν ξέρουν τι νιώθεις». Στη συνέχεια, η ίδια προσθέτει πως «ήμουν πολύ δυναμική και ακούραστη. Όλα πήγαιναν πάρα πολύ γρήγορα και μου κακοφάνηκε που δεν είχα τις δυνάμεις μου. Έλεγα ‘’έχω μια άλλη εικόνα από εμένα, θα το προσπαθήσω’’».

«Έψαχνα από λεπτομέρειες να βρω τη δύναμη να το πολεμήσω, ένα λουλουδάκι στον δρόμο, από τους δικούς μου ανθρώπους, το παιδί μου» ανέφερε η Ολυμπία Δραγασάκη.