Ιδιαίτερα ενοχλημένη φαίνεται πως είναι η Άντζελα Δημητρίου με δημοσιεύματα που την αφορούν. Η τραγουδίστρια, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, απευθύνθηκε σε κάποιους που όπως αφήνει να εννοηθεί, διέσπειραν ψευδείς πληροφορίες για το λόγο που δεν θα προβληθεί επεισόδιο της εκπομπής «Σπίτι με το MEGA» με κεντρικό πρόσωπο την ίδια.

Η Άντζελα Δημητρίου, με μια ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram εξήγησε μεταξύ άλλων πως το επεισόδιο δεν θα προβληθεί τώρα αλλά πιο μετά εξαιτίας του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη.

Σημειώνεται πως αρκετές ψυχαγωγικές εκπομπές «μπήκαν στον πάγο» εξαιτίας του δυστυχήματος και παραχώρησαν τον χρόνο τους σε ενημερωτικές εκπομπές.

Πιο αναλυτικά η Άντζελα Δημητρίου έγραψε: «Σεβόμενη τα θύματα και τις οικογένειες από την πολύνεκρη τραγωδία των Τεμπών, ήταν δική μου επιλογή και από κοινού απόφαση με το κανάλι του Mega να μην προβληθεί η εκπομπή μου για το Σπίτι με το Mega, χωρίς να σημαίνει αυτό ότι δε θα προβληθεί μια από τις επόμενες εβδομάδες! Την επόμενη φορά που θα αποφασίσετε κάποια site να αμαυρώσετε το όνομά μου, ρωτήστε πρώτα εμένα. Ευχαριστώ πολύ!».