Με 382 εκατομμύρια followers, η Σελένα Γκόμεζ έγινε η γυναίκα με τους περισσότερους ακολούθους στο Instagram. Η ηθοποιός, τραγουδίστρια και παραγωγός κατέκτησε την πρώτη θέση για άλλη μια φορά, «εκθρονίζοντας» την Κάιλι Τζένερ, η οποία έχει 380 εκατομμύρια followers, της οικογένειας Καρντάσιανς – Τζένερ του αμερικανικού τηλεοπτικού reality «Keeping Up with the Kardashians».

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Σελένα Γκόμεζ κατακτά τον τίτλο της πιο ακολουθημένης γυναίκας στο Instagram, καθώς ήταν για χρόνια αγαπημένη στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Το 2019, είχε χάσει τον τίτλο της από την τραγουδίστρια Αριάνα Γκράντε, αλλά την Γκράντε ξεπέρασε στη συνέχεια η Τζένερ, η οποία έγινε η πρώτη γυναίκα στο Instagram με 300 εκατομμύρια followers.

Οι θαυμαστές και θαυμάστριες της Γκόμεζ ενθουσιάστηκαν. «Η Σελένα Γκόμεζ έγινε η γυναίκα καλλιτέχνης με τους περισσότερους ακόλουθους στο Instagram και στο TikTok μέσα σε μία μέρα. Σελίνα θα είσαι πάντα διάσημη», έγραψε μία θαυμάστριά της στο Twitter.

Η Σελένα Γκόμεζ αργότερα πρόσθεσε φωτογραφία της στο Instagram και στη λεζάντα, έγραψε: «Τη διέγραψα μια φορά γιατί σκέφτηκα ότι ίσως ήταν υπερβολική». Επιπλέον, στη συγκεκριμένη φωτογραφία, αναφέρει πως «θα κάνει ένα διάλειμμα από τα social media».

Η Γκόμεζ, η οποία δέχθηκε πρόσφατα εγκώμια για την ερμηνεία της στη σειρά του Hulu «Only Murders In The Building», κυκλοφόρησε ντοκιμαντέρ για τα ζητήματα ψυχικής υγείας, με τα οποία έρχεται αντιμέτωπη εδώ και πολλά χρόνια.