Δεν είναι λίγοι οι influencers που λαμβάνουν παράξενα αιτήματα από τους θαυμαστές τους. Αυτή η ιστορία όμως προκαλεί αίσθηση, καθώς όπως ισχυρίζεται μια εντυπωσιακή Βραζιλιάνα, κάποιος της πρόσφερε 66,743 δολάρια τον μήνα για να κάνει σχέση μαζί του.

Μια ανάρτηση σχετικά με το «συμβόλαιο» της σχέσης αναρτήθηκε στη σελίδα της στο Instagram. «Πρέπει να μοιραστώ μαζί σας ότι μου έστειλαν μια επαγγελματική πρόταση», έγραψε η 23χρονη Lara Jucá, μαζί με μια φωτογραφία της… πρότασης.

Φαίνεται ότι το μοντέλο που αναρτά συχνά σέξι φωτογραφίες με μπικίνι και έχει 1 εκατομμύριο ακολούθους τον εντυπωσίασε. Σύμφωνα με την ανάρτηση, ο θαυμαστής προσφέρθηκε να της δώσει 401.360 δολάρια για έξι μήνες, εφόσον υπέγραφε το συμβόλαιο για τη σχέση τους. Αν η σχέση αυτή διαρκούσε πάνω από έναν χρόνο, το ποσό θα έφτανε τις 800.000.

Το έγγραφο πάντως δεν περιείχε κάποια ρήτρα, σύμφωνα με την οποία κάποιος από τους δύο δεν θα μπορούσε να βγει με άλλο πρόσωπο. «Θα μπορούσε να έχω άλλες σχέσεις’, εξήγησε η Jucá, η οποία παλιότερα είχε σχέση με τον Βραζιλιάνο ράπερ Orochi.

Η influencer, με τους 885.000 followers στο TikTok, χαρακτήρισε την πρόταση «απίστευτη» και αναρωτήθηκε: «Παιδιά, είναι σοβαρό, πόσο μακριά πάει η τρέλα των ανθρώπων;».