Η Σακίρα και ο πρώην σύζυγός της, Ζεράρ Πικέ, ήταν μαζί λίγες ημέρες προτού η Κολομβιανή ποπ σταρ του επιτεθεί μέσω του νέου της τραγουδιού, παραγωγής του Αργεντινού μουσικού Bizarrap, που έχει προκαλέσει… πανικό στα social media κι έχει γίνει μεγάλη επιτυχία σε όλο τον ισπανόφωνο κόσμο και όχι μόνο.

Το φως της δημοσιότητας είδε ένα βίντεο όπου η Κολομβιανή ποπ σταρ και ο μέχρι πρότινος άσος της Μπαρτσελόνα, βρίσκονται μαζί στο ίδιο γήπεδο και παρακολουθούν έναν αγώνα μπέιζμπολ ενός των γιων τους, χωρίς να έχει γίνει γνωστό αν πρόκειται για τον Μίλαν ή τον Σάσα. Επίσης, παραμένει άγνωστο αν αυτό συνέβη στη Βαρκελώνη ή στο Μαϊάμι, που είναι πλέον η μόνιμη κατοικία της τραγουδίστριας.

Η Σακίρα, όπως φαίνεται στο βίντεο, βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της εξέδρας και πανηγυρίζει με τους γονείς των άλλων παιδιών, ενώ ο Ζεράρ Πικέ βρίσκεται μακριά της, στο πίσω μέρος της κερκίδας μόνος του και φορώντας σκούφο προκειμένου να μην φαίνεται. Το κλιπ των λίγων δευτερολέπτων ανέβασε χρήστης της πλατφόρμας TikTok, γράφοντας: «Να πας να δεις ένα παιχνίδι του αδερφού σου κι εκεί να βρίσκονται η Σακίρα με τον Πικέ».

Η Σακίρα με τον Πικέ χώρισαν τον Ιούνιο του 2022 έπειτα από 11 χρόνια σχέσης. Γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του βίντεο κλιπ του τραγουδιού Waka-Waka που ήταν το επίσημο τραγούδι του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2010.

Ο Πικέ, σύμφωνα με τον διεθνή Τύπο, είχε απιστήσει πολλές φορές, ενώ η σχέση του με την Κλάρα Τσία ήταν σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής της Σακίρα και χώρισαν. Τους τελευταίους μήνες η Σακίρα έχει μιλήσει για το χωρισμό τους, αλλά ο Πικέ όχι. Εκείνη μάλιστα, έχει βγάλει συνολικά τρία τραγούδια όπου αναφέρεται στον πρώην αμυντικό της Μπαρτσελόνα, με το τελευταίο να είναι και το πιο επιθετικό από όλα.

Ο Πικέ βγάζει λεφτά από την υπόθεση

Επί του παρόντος η σχέση τους είναι τοξική, παρόλο που πριν από λίγο καιρό φάνηκε να τα βρίσκουν στο θέμα των παιδιών τους και πως θα μοιράζονται τον χρόνο. Ο Πικέ ακόμη δεν έχει αναφερθεί στο τραγούδι της Σακίρα άμεσα, αλλά το έκανε εμμέσως.

Σε event που αφορούσε εμμέσως την λίγκα ποδοσφαίρου 7×7 που διοργανώνει, την Kings League, η οποία γνωρίζει μεγάλη επιτυχία στην πλατφόρμα Twitch, ο 35χρονος ανακοίνωσε πως η εταιρία Casio είναι πλέον σπόνσορας του πρωταθλήματος. Η εταιρία αναφέρεται στους στίχους του τραγουδιού της Σακίρα καθώς λέει: «αντάλλαξες ένα Rolex με ένα Casio».

Όταν το ανακοίνωσε οι υπόλοιποι που συμμετείχαν στο event άρχισαν να γελούν. «Φίλε μας δουλεύεις τώρα, έτσι;», ακούστηκε να λέει ένας από αυτούς. «Είναι καλά ρολόγια. Κρατάνε μια ζωή», απάντησε ο Πικέ, ο οποίος σε όλη τη διάρκεια άφηνε υπονοούμενα και χρησιμοποιούσε λέξεις που ακούγονται στο τραγούδι.

Στην εκπομπή συμμετείχε και ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα και της Μάντσεστερ Σίτι, μεταξύ άλλων, Κουν Αγουέρο, ο οποίος είναι πρόεδρος ομάδας που λαμβάνει μέρος στην Kings League του Πικέ. «Για το τραγούδι της Σακίρα μπήκε!», είπε για το νέο deal και ερωτώμενος για το αν το τραγούδι της αναφέρεται στον Πικέ, απάντησε: «Εεεε, νομίζω πως ναι!».

Τέλος, ο Πικέ είπε πως στην 3η αγωνιστική της λίγκας του θα πάει στο γήπεδο με ένα αυτοκίνητο μάρκας που ακούγεται επίσης στο τραγούδι. «Τί έγινε τώρα, δεν μπορώ να κλείσω προσωπικές συμφωνίες με χορηγούς; Γιατί εγώ θα έρθω με ένα Twingo», δήλωσε.