Σφοδρές αντιδράσεις έχει δημιουργήσει ένα βίντεο που ανέβασε η Κιμ Καρντάσιαν στο TikTok, το οποίο δείχνει τα δύο σκυλιά της να ζουν στο γκαράζ, παρά το γεγονός ότι η ίδια μένει σε μια τεράστια έπαυλη.

Σύμφωνα με την pagesix.com, η τηλεπερσόνα κατέβασε γρήγορα το βίντεο, όμως ένας χρήστης το αποθήκευσε και το ανέβασε ξανά στην πλατφόρμα, με τα αρνητικά σχόλια να πέφτουν «βροχή».

Συγκεκριμένα, στο βίντεο διακρίνονται τα δύο Πομεράνιαν που έχει η Καρντάσιαν να μένουν στο γκαράζ, το οποίο είναι διακοσμημένο με χριστουγεννιάτικα στολίδια, χριστουγεννιάτικα δέντρα, μαξιλαράκια, αλλά και κάλτσες για τα δύο σκυλάκια.

Παρόλα αυτά, αρκετοί διαφώνησαν με την επιλογή της, με έναν χρήστη να αναφέρει πως «έχουν τόσα στρέμματα γης, αλλά κρατούν τα σκυλιά τους στο γκαράζ» και έναν άλλον να τονίζει πως «μάλλον δεν ταιριάζουν με την αισθητική του σπιτιού».

Ορισμένοι όμως, υπερασπίστηκαν την επιλογή της και ανέφεραν ότι ένα μέρος που έχει χριστουγεννιάτικα δέντρα και λαμπάκια δεν είναι άσχημο για ένα σκυλί και πως μπορεί να «καλύψει εν μέρει τις απαιτήσεις του».