Η Χριστίνα Μπόμπα έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στις δυσκολίες της εγκυμοσύνης που πέρασε, ενώ εξέφρασε και την επιθυμία να μεγαλώσει την οικογένεια της με ακόμα ένα μωρό, αποκαλύπτοντας μάλιστα και το φύλο που θα ήθελε να είναι.

Η ίδια μίλησε στο περιοδικό Hello και ανέφερε ότι φοβήθηκε με την εξωσωματική γονιμοποίηση, επειδή θεωρούσε πως δεν θα τα καταφέρει, ενώ είπε πως επιθυμεί ακόμα μια κόρη, όπως και ο σύντροφος της Σάκης Τανιμανίδης.

Ακολουθεί χαρακτηριστικό απόσπασμα της συνέντευξης που έδωσε:

Επικοινώνησες το γεγονός ότι έκανες εξωσωματική γονιμοποίηση, μια απαιτητική διαδικασία

Πιο απαιτητικό ήταν το πριν, όταν δεν ερχόταν η εγκυμοσύνη και δεν ξέραμε γιατί. Περνούσαν οι μήνες και δεν γινόταν τίποτα. Αυτό ήταν το δύσκολο. Με την εξωσωματική τα καταφέραμε με την πρώτη προσπάθεια. Όταν έρχονται τα παιδιά, όμως, νιώθεις τέτοια χαρά και πληρότητα που δεν θυμάσαι τίποτα από το διάστημα που προσπαθούσες χωρίς αποτέλεσμα.

Σου πέρασε από το μυαλό να εγκαταλείψεις;

Όχι, ήμουν σίγουρη ότι ήθελα να γίνω μαμά, απλώς δεν ήξερα τον τρόπο. Ήξερα όμως ότι θα τα καταφέρω. Παρ’ όλα αυτά, καμιά φορά έλεγα στον Σάκη ότι δεν θα συμβεί ποτέ. Ακόμα και τότε, όμως, καταλάβαινα ότι δεν έπρεπε να σταματήσω την προσπάθεια.

Θα θέλατε να μεγαλώσει η οικογένειά σας;

Πολύ! Θα ήθελα να έχω ένα μωρό ακόμα.

Κι εκεί θα ήθελες κορίτσι;

Ναι, κι εκεί κορίτσι! Κι ο Σάκης κορίτσι. Μάλλον έχουμε ερωτευτεί τις κόρες μας.