Σε μεταμόσχευση δέρματος υποβλήθηκε ο διάσημος παρουσιαστής Jay Leno, ο οποίος υπέστη σοβαρά εγκαύματα όταν ξέσπασε φωτιά σε ένα αυτοκίνητό του μέσα στο γκαράζ του σπιτιού του. Ο Leno παραμένει στο νοσοκομείο για περαιτέρω θεραπεία, δήλωσε ο γιατρός που έχει αναλάβει την ανάρρωσή του στο Λος ‘Αντζελες, σύμφωνα με το ΑP.

Ο πρώην παρουσιαστής του «Tonight Show» είναι σε καλή κατάσταση, ευδιάθετος με τη σύζυγό του Μέιβις να είναι μαζί του στο Κέντρο Εγκαυμάτων Grossman βόρεια του Λος ‘Αντζελες, ανέφερε ο Peter H. Grossman, διευθυντής του κέντρου στο νοσοκομείο West Hills σε συνέντευξη Τύπου. Πρόσθεσε ότι ο Λένο έχει υποστεί εγκαύματα δευτέρου βαθμού και θα υποβληθεί σε άλλη μια επέμβαση την ερχόμενη εβδομάδα.

«Τα τραύματα που υπέστη κάλυψαν το πρόσωπο, τα χέρια και το στήθος του. Κάποια από τα τραύματα στο πρόσωπο είναι λίγο βαθύτερα και λίγο πιο ανησυχητικά, επειδή παρουσιάζουν σημάδια εξέλιξης τρίτου βαθμού», δήλωσε ο Γκρόσμαν. Πρόσθεσε ότι υποβάλλεται σε θεραπεία υπερβαρικού οξυγόνου για να μην επιδεινωθούν τα εγκαύματα. Ο κωμικός περπατάει, λέει αστεία και μοιράζει μάλιστα μπισκότα στους μικρούς ασθενείς, συμπλήρωσε ο γιατρός.