Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και τα μελομακάρονα, όπως και οι κουραμπιέδες έχουν την τιμητική τους. Ο γνωστός σεφ Άκης Πετρετζίκης επέλεξε στα αγαπημένα γλυκά, τα μελομακάρονα, να τα φτιάξει με βρώμη, και σχολιάστηκε ποικιλοτρόπος.

Ωστόσο ο γνωστός σεφ που είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media, εκτός από τις μαγειρικές του ικανότητες , φημίζεται και για το χιούμορ του. Έτσι δεν άφησε αναπάντητο το τρολάρισμα γιατη συνταγή των μελομακάρονων με βρώμη. Τις προηγούμενες ημέρες είχε κυκλοφορήσει στα social media ένα meme το οποίο πείραζε τον Πετρετζίκη επειδή συνηθίζει να δίνει συνταγές με παραλλαγές από τις «παραδοσιακές».

«Τον Πετρετζίκη τον προσέχει κανείς μην μας βγάλει μελομακάρονα με βρόμη και λιναρόσπορο;», ήταν η ατάκα που κυκλοφόρησε στα social media, με τον σεφ να σχολιάζει «stay tuned» (δηλ. μείνετε συντονισμένοι).

Έτσι, ο Άκης Πετρετζίκης απάντησε στο τρόλαρισμα και έδωσε πράγματι συνταγή για μελομακάρονα με βρώμη και λιναρόσπορο, παραποιώντας την παραδοσιακή συνταγή.

«Παρά τις προσπάθειές σας μέσα στο ΣΚ, δεν με προσέξατε αρκετά, και τελικά σας τα έφτιαξα… Μελομακάρονα με βρώμη και λιναρόσπορο, για να μετρήσουμε μαζί αντίστροφα: 48 μέρες για Χριστούγεννα!», έγραψε με χιούμορ ο Άκης Πετρετζίκης στο Instagram.

«Είσαι το τέλειο τρολ», «Τρόλαρε μας μπορείς», «Πως τους πετσοκοψες έτσι μωρεΑκηηηηη», «Δώσε στο λαό healthy snacks να τα εξαφανίζουμε χωρίς τύψεις», ήταν μερικά από τα σχόλια που δέχτηκε ο σεφ.