Αντιμέτωπη με νέα περιπέτεια υγείας είναι η Σάρον Στόουν και θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα σε όσους την ακολουθούν στα social media. Η ηθοποιός διαγνώστηκε με νέο όγκο και υποβλήθηκε, όπως έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter σε ένα αχρείαστο χειρουργείο ενώ συμβούλευσε τους διαδικτυακούς της φίλους να ζητάνε πάντα και δεύτερη γνώμη από γιατρούς.

Η Σάρον Στόουν γνωστοποίησε μέσω Twitter ότι έχει διαγνωσθεί με ένα «μεγάλο ινομυωματώδη όγκο», εξηγώντας ότι η διάγνωση που έκανε ο πρώτος γιατρός ήταν λάθος με αποτέλεσμα η ηθοποιός να υποβληθεί σε αχρείαστη χειρουργική επέμβαση.

Στο ίδιο μήνυμα, η Σάρον Στόουν έκανε γνωστό πως αντί να συνέρχεται και ο πόνος που ένιωθε να υποχωρεί, εκείνος χειροτέρεψε με αποτέλεσμα να περάσει την πόρτα και δεύτερου γιατρού.

Στην ανάρτησή της στο Twitter η Σάρον Στόουν έγραψε: «Μόλις είχα άλλη μια λάθος διάγνωση και υποβλήθηκα σε λάθος διαδικασία. Έχω έναν μεγάλο ινομυωματώδη όγκο που πρέπει να αφαιρεθεί. Απευθύνομαι κυρίως προς τις γυναίκες: Μην παρασύρεστε. Πάρτε μια δεύτερη γνώμη. Μπορεί να σώσει τη ζωή σας. Θα απέχω για 4-6 εβδομάδες μέχρι να αναρρώσω πλήρως. Σας ευχαριστώ που νοιάζεστε. Όλα καλά».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Σάρον Στόουν έρχεται αντιμέτωπη με τον καρκίνο, καθώς όπως είχε αποκαλύψει στα βιβλίο της, το 2001 οι γιατροί χρειάστηκε να αφαιρέσουν από το σώμα της καλοήθεις όγκους που ήταν «γιγαντιαίοι, μεγαλύτεροι κι από το στήθος» της.