Όρισε δικηγόρο της τον Αλέξη Κούγια και θα καταθέσει έφεση που ακυρώνει τη συμβολαιογραφική πράξη αναγνώρισης της Χαράς Βοσκοπούλου ως κόρης του Τόλη Βοσκόπουλου.

«Η Χαρά Βοσκοπούλου παραμένει Βοσκοπούλου και δεν παύει να θεωρείται γνήσιο τέκνου του», λέει στην Espresso ο Αλέξης Κούγιας.

«Έχω να καταθέσω ορισμένα συγκλονιστικά στοιχεία. Η συγκεκριμένη απόφαση ελήφθη ερήμην, αφού κανένας δικηγόρος δεν δέχτηκε να τις εκπροσωπήσει. Δεν κατέθεσαν δηλαδή προτάσεις. Μοναδική μάρτυρας ήταν η αδελφή του Τόλη Βοσκόπουλου, η οποία κατέθεσε ότι όσα γνωρίζει τα πληροφορήθηκε από τον Γιώργο Παπαχριστοφίλου, εκδότη του περιοδικού Οικογενειακός Θησαυρός. Απέκρυψε, όμως, από το δικαστήριο ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος έχει πεθάνει», επισημαίνει ο κ. Κούγιας.

Και συνεχίζει: «Το δεύτερο στοιχείο που θέλω να καταθέσω είναι ότι ο κ. Βοσκόπουλος αρνήθηκε να προσέλθει για τεστ DNA στον τεχνικό σύμβουλο της οικογένειας… Δεν θέλω να πιστέψω ότι όλα αυτά γίνονται για να μην πληρώσει διατροφή που έχει χρόνια να το κάνει, αλά και για να μην έχει η Χαρά κληρονομικά δικαιώματα. Η γνησιότητα των παιδιών δεν κρίνεται από δικαστικές αποφάσεις».