Στο πλατό της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι» του ΣΚΑΪ εισέβαλλε ο FY το μεσημέρι της Πέμπτης (20/10) και αναφέρθηκε στο είδος της μουσικής που αντιπροσωπεύει, δηλαδή την τραπ ενώ αυτοπροσδιορίζεται ως pop artist.

«Η δική μας σκηνή είναι τα clubs, οι συναυλίες και εμένα το επόμενό μου βήμα είναι να απλώσω τα πλοκάμια μου παντού, χωρίς να αλλοιωθεί η ταυτότητά μου. Θα ανέβουμε και στη Θεσσαλονίκη. Όλο το καλοκαίρι τρέχαμε παντού και αυτό που μου αρέσει είναι ότι τώρα έχει μια βάση είτε στην Αθήνα είτε στη Θεσσαλονίκη. Είναι πιο κυριλέ, έρχεται άλλος κόσμος που δεν με έχουν ξαναδεί» ανέφερε αρχικά ο τράπερ.

Για το είδος της μουσικής που έχει επιλέξει να ερμηνεύει, ο FΥ ανέφερε: «Έχω φτάσει σε ένα σημείο που χαρακτηρίζω τον εαυτό μου pop artist γιατί μπορώ να κάνω πολλά ήδη. Trap, βραζιλιάνικα. Δεν μπορείς να στοχοποιήσεις ένα ολόκληρο είδος μουσικής για τέτοια γεγονότα (βιασμούς κτλ). Υπάρχουν τραγούδια που δεν έχουν να κάνουν με τη μουσική που συνοδεύονται. Μπορεί να υπάρχουν ρεμπέτικα που έχουν πιο σκληρούς στίχους. Γιατί γίνονται γνωστά όμως αυτά τα τραγούδια της τραπ; Γιατί ο κόσμος τα επιλέγει».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, ο FY ανέφερε: «Καλώς ή κακώς μας πληρώνει η σόουμπιζ οπότε πρέπει να δείχνω είτε την προσωπική μου ζωή είτε εάν αγόρασα για παράδειγμα μια φεράρι. Προτιμώ να έχω δέκα και να δείχνω πέντε, παρά το αντίθετο».