Θύμα κλοπής έπεσε πριν από λίγους μήνες η Λάνα Ντελ Ρέι, όπως ανακοίνωσε η ίδια μέσω βίντεο στο Instagram. Όπως είπε στους fans της, της έκλεψαν από το αυτοκίνητο, που ήταν παρκαρισμένο κάπου στο Λος Άντζελες, έναν φορητό υπολογιστή, τρεις βιντεοκάμερες και αρκετούς σκληρούς δίσκους.

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι η κλοπή αυτή είχε ως αποτέλεσμα τη διαρροή ορισμένων ημιτελών τραγουδιών, καθώς και προσωπικών φωτογραφιών που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο. Ανέφερε ακόμη ότι αναγκάστηκε να διαγράψει τα αρχεία του φορητού υπολογιστή της, που περιελάμβαναν ένα μεγάλο προσχέδιο βιβλίου.

«Έπρεπε να σβήσω τα πάντα από τον υπολογιστή που, μεταξύ άλλων, περιελάμβανε το βιβλίο μου 200 σελίδων για τον Simon & Schuster, δεν είχα δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας σε cloud. … Και παρόλα αυτά, οι άνθρωποι αυτοί εξακολουθούν να μπορούν, και αυτή την εβδομάδα, να έχουν απομακρυσμένη πρόσβαση στο τηλέφωνό μου και να κυκλοφορούν τα τραγούδια και τις προσωπικές μας φωτογραφίες» είπε.

Η Λάνα Ντελ Ρέι, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, εξέφρασε ανησυχίες για τα στιγμιότυπα που περιέχονται στα κλεμμένα αντικείμενα, εξηγώντας ότι σε αυτά τα πλάνα περιλαμβάνονται μέλη της οικογένειάς της τα τελευταία δύο χρόνια.

Η τραγουδίστρια παρακάλεσε τους θαυμαστές της να αποφύγουν να ακούσουν οποιοδήποτε από τα τραγούδια που διέρρευσαν. «Και, όσον αφορά το βιβλίο, μου άρεσε το βιβλίο που έχασα, είχα βάλει πολύ πάθος σε αυτό» σημείωσε.