Ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη διατάχθηκε για τον πρώην παίκτη του Survivor, Πάνο Αργιανίδη, ο οποίος το πρωί της Τρίτης σήμανε συναγερμό στις Αρχές όταν κλείστηκε στην τουαλέτα των ΕΛΤΑ Κρυονερίου, όπου εργάζεται ως υπεύθυνος ασφάλειας και απείλησε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Η Ειρήνη Κολιδά, συμπαίκτρια του Πάνου Αργιανίδη στο Survivor, το πρωί της Τρίτης (20/09) μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τον μάνατζερ ράγκμπι και χαρακτήρισε τον φίλο της «ευαίσθητο».

«Είχαμε μια γενικού τύπου επαφή, ήξερα την ψυχοσύνθεσή του και τον τρόπο σκέψης του και αρκετά πράγματα δικά του, αλλά είχαμε να μιλήσουμε κι ένα μήνα. Είναι πάρα πολύ ευαίσθητος, πάρα πολύ κλειστός στο να εκφράσει τα συναισθήματά του», είπε αρχικά η Ειρήνη Κολιδά.

Η Ειρήνη Κολιδά είπε επίσης: «Επειδή είναι ένας άνθρωπος ο οποίος έχει πιέσει το συναίσθημά του σε αρκετά πράγματα προσωπικά του, σίγουρα θα μπορούσε εύκολα να οδηγηθεί σε κάτι αντίστοιχο. Το ανθρώπινο μυαλό και η ανθρώπινη καρδιά δεν έχουν όρια. Δεν μπορούμε να τα βάλουμε εμείς και να τα προκαθορίσουμε. Οπότε, ο καθένας μας μπορεί πάνω σε μια ευαισθησία».