Μετά την σύντομη καλοκαιρινή απόδραση στην Ύδρα, στο πλευρό του αγαπημένου της Δημήτρη Αλεξάνδρου, η Ιωάννα Τούνη επέστρεψε στη «βάση» της, την Θεσσαλονίκη.

Η influencer, η οποία διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της, έχει μιλήσει αρκετές φορές μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει κατά τη διάρκεια της κύησης και πως ακολουθεί πιστά τις οδηγίες του γιατρού της.

Σήμερα όμως, η Ιωάννα Τούνη, έκανε γνωστό στους διαδικτυακούς της φίλους πως δεν είχε εύκολη μέρα καθώς ταλαιπωρείται από αναγούλες και εμετούς και γι’ αυτό το λόγο προσέχει τη διατροφή της, ώστε να ανακουφιστεί από αυτά τα συμπτώματα.

«Σήμερα δεν είχα πολύ καλή ημέρα. Είχα πολλές αναγούλες, πολλού εμετούς, συνεπώς είμαι με λίγο ριζάκι και αναψυκτικό. Πώς είναι όταν παθαίνεις γαστρεντερίτιδα, κάπως έτσι είμαι. Δεν θα γκρινιάξω όμως, γιατί ο μπέμπης ήταν πολύ καλός όλο το Σαββατοκύριακο στην Ύδρα και δεν με ζόρισε σχεδόν καθόλου. Έχω γεμίσει μπαταρίες κι όλα καλά» είπε στα βίντεο που δημοσίευσε η Ιωάννα Τούνη.