Ο Ζεράρ Πικέ γυρίζει νέα σελίδα στη ζωή του μετά τον χωρισμό με την Σακίρα και σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα ενδέχεται να γίνει πατέρας σε λίγο καιρό και μάλιστα από την νέα σύντροφο του, η οποία φημολογείται πως είναι έγκυος.

Το νέο ζευγάρι έχει αρχίσει το τελευταίο χρονικό διάστημα της δημόσιες εμφανίσεις και δεν κρύβει τον έρωτα του, όμως το γεγονός ότι παρευρέθηκαν μαζί σε μια εκδήλωση έχει δημιουργήσει πολλά ερωτήματα.

Συγκεκριμένα, ο παίκτης της Μπαρτσελόνα και η Κλάρα Κία πήγαν στον γάμο ενός από τους καλύτερους φίλους του στην Costa Brava της Ισπανίας, με την Marca να αναφέρει πως η κοιλιά της συντρόφου του ήταν ιδιαίτερα φουσκωμένη και δυσανάλογη, σε σχέση με το υπόλοιπο σώμα της.

Μάλιστα, η εκπομπή «El gordo y la flaca» σχολίασε το θέμα, με την παρουσιάστρια να αναφέρει ότι «μπορείς να δεις μια μικρή κοιλιά να διακρίνεται. Αυτή η γυναίκα είναι αδύνατη και μπορείς να δεις την κοιλιά της. Ειλικρινά, μπορώ να δω την κοιλιά της. Η Κλαρίτα μοιάζει σαν να έχει κοιλιά. Θα μπορούσε ένα μωρό να είναι καθ’ οδόν;».

Σημειώνεται, ότι άτομο από το περιβάλλον της Σακίρα έχει δηλώσει στα ΜΜΕ πως η λατίνα σταρ «είναι πολύ θυμωμένη που βλέπει τον πατέρα των παιδιών της με την κοπέλα του δημόσια», καθώς συμφώνησαν να μην κυκλοφορούν για ένα χρόνο δημόσια με τους συντρόφους τους.