Η σχέση του Ζεράρ Πικέ με την Σακίρα απασχολεί ξανά την δημοσιότητα, καθώς λίγο καιρό μετά το διαζύγιο και την «παράβαση» των όρων από τον άσο της Μπαρτσελόνα, η νέα σύντροφος του δημοσιοποίησε βίντεο, όπου χόρευε ακούγοντας τραγούδι της λατίνας σταρ.

Σύμφωνα με την dailymail.co.uk, η 23χρονη Κλάρα Κία φόρεσε τα εσώρουχα της και λικνίστηκε στους ρυθμούς του «Te Felicito», της νέας επιτυχίας της Σακίρα, ενώ ανέβασε σχετικό βίντεο στο Instagram.

Μετά από λίγο όμως, το βίντεο κατέβηκε, ενώ πλέον ο λογαριασμός της δεν είναι διαθέσιμος.

Παρόλα αυτά, στα social media ξέσπασαν σοβαρές αντιδράσεις, όπου έκαναν αναφορές σε «ασέβεια» από την νέα σύντροφο του Ισπανού ποδοσφαιριστή.

«Προσπαθεί να τραβήξει την προσοχή» και «τόλμησε να βάλει τραγούδι της Σακίρα» είναι μερικές αντιδράσεις, με ορισμένους χρήστες να αναφέρουν πως «είναι προκλητική και δείχνει ότι δεν σέβεται».

Σημειώνεται, πως η 23χρονη Κλάρα Κία Μαρτί, φοιτήτρια δημοσίων σχέσεων που εργάζεται για τον όμιλο επενδύσεων και αθλητισμού και τα μέσα ενημέρωσης του Πικέ, ενώ πρόσφατα εμφανίστηκε δημόσια με τον ποδοσφαιριστή και είχαν τρυφερά τετ α τετ, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.