Ο Λιονέλ Μέσι μπορεί να βρίσκεται στην Ιαπωνία όπου η Παρί Σεν Ζερμέν πραγματοποιεί την περιοδεία της και την προετοιμασία της ενόψει της νέας σεζόν, αλλά δεν παίρνει τα μάτια του από το Instagram της συζύγου του Αντονέλα Ροκούτσο.

Δεν παραλείπει, δε, να εκφράζει τον έρωτά του που κρατάει ακόμη άσβηστος έπειτα από τόσα χρόνια. Άλλωστε, όπως έχει παραδεχθεί πολλάκις ο Αργεντινός σούπερ σταρ την ερωτεύτηκε ενώ ακόμη ήταν έφηβος. Η νέα απόδειξη της αγάπης του ήταν το… σχόλιο που άφησε στο ποστάρισμα της Αντονέλα στην πλατφόρμα social media όπου έκανε yoga και εντυπωσίαζε τους διαδικτυακούς της φίλους με τις καμπύλες της και το σώμα της γενικότερα.

Κάτι που ο Μέσι είχε… αναδείξει όταν πόσταρε σε story του στο Instagram τη σύζυγό του να χορεύει σε νυχτερινό κέντρο.

Ο «Λέο», λοιπόν, της έστειλε τρεις κόκκινες καρδούλες. Ισως και να του λείπει εκεί που βρίσκεται στην Άπω Ανατολή η μητέρα των τριών παιδιών τους, Τιάγκο, Ματέο και Τσίρο, παρόλο που το προηγούμενο διάστημα πέρασαν πολλές μέρες μαζί κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στην Ίμπιζα, οι οποίες, σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ έφτασαν στις 300.000 ευρώ την εβδομάδα. Εκεί βρέθηκε με τους καλούς του φίλους και άλλοτε συμπαίκτες του στην Μπαρτσελόνα, Λουίς Σουάρες και Σεσκ Φάμπρεγας. Οι σύζυγοί τους, δε, έχουν κοινά επιχειρηματικά συμφέροντα με την Αντονέλα στη Βαρκελώνη και είναι επίσης πολύ καλές φίλες.

Βέβαια, ο 35χρονος επιθετικός δεν έχει πρόβλημα να πληρώσει μιας και είναι ένας από τους τέσσερις δισεκατομμυριούχους εν ενεργεία αθλητές (οι άλλοι είναι οι Κριστιάνο Ρονάλντο, ΛεΜπρόν Τζέιμς και Τάιγκερ Γούντς) όπως αποκάλυψε το Forbes. Επίσης το συμβόλαιο του με την Παρί Σεν Ζερμέν φτάνει στα 30 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.