Οι νέες φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας προκάλεσαν ανησυχία για την υγεία του Όζι Όσμπορν. Ο πρώην frontman των Black Sabbath εθεάθη να είναι εξαντλημένος και να περπατά με τη βοήθεια μπαστουνιού.

Στο βίντεο που φαίνεται ο Όζι Όσμπορν να εξέρχεται της κλινικής, που νοσηλεύτηκε λόγω μιας χειρουργικής επέμβασης στην οποία υποβλήθηκε τον Ιούνιο, κάνει τον γύρο του διαδικτύου και έχει προκαλέσει ανησυχία στους θαυμαστές του.

Στο πλευρό του Όζι, σε όλες τις περιπέτειες υγείας που έχει περάσει το τελευταίο διάστημα είναι η σύζυγός του, Σάρον Όσμπορν. Ο πρώην frontman των Black Sabbath, φαίνεται πως έχει περισσότερα θέματα υγείας από τη νόσο του Πάρκινσον.

«Τώρα είμαι σπίτι από το νοσοκομείο και αναρρώνω άνετα», έγραψε πριν μερικές εβδομάδες ο μουσικός στο Instagram αφού υποβλήθηκε σε επέμβαση τον Ιούνιο. «Σίγουρα νιώθω την αγάπη και την υποστήριξη από όλους τους θαυμαστές μου και στέλνω σε όλους ένα μεγάλο” ευχαριστώ” για τις σκέψεις, τις προσευχές και τις ευχές τους κατά τη διάρκεια της ανάρρωσής μου», πρόσθεσε.

«Δεν θα είμαι για πολύ καιρό ακόμα εδώ», είχε πει σε συνέντευξή του το 2020, σχετικά με τη μάχη που δίνει με τη νόσο του Πάρκινσον.