Η Ιωάννα Παλιοσπύρου προσπαθεί να γυρίσει σελίδα στη ζωή της μετά την επίθεση με βιτριόλι που δέχθηκε. Ιδιαίτερα ενεργή στα social media, μοιράζεται σχεδόν καθημερινά στιγμές της προσωπικής της ζωής με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

Αυτή τη φορά, η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η γυναίκα που έκανε την κοινωνία να «παγώσει» και να την παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα, έδειξε μέσω του Instagram τη δύναμη που έχει το μακιγιάζ.

Αφέθηκε στα χέρια του makeup artist ο οποίος επένδυσε σε ένα τολμηρό smokey eye, προτιμώντας ωστόσο nude αποχρώσεις, για τα υπόλοιπα στοιχεία του λουκ και το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό. Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά έγραψε η Ιωάννα Παλιοσπύρου στη λεζάντα που συνόδευε τις φωτογραφίες της, όσο ο makeup artist την έβαφε, εκείνη είχε αγωνία για το αποτέλεσμα.

«Όση ώρα είχα αφεθεί στα μαγικά του χέρια, ένιωθα λίγη αγωνία. Ο Δημήτρης όμως έδειχνε πραγματικά εκστασιασμένος!!! Μου εξήγησε πως είναι πολύ χαρούμενος που του «επέτρεψα» να με βάψει.(!!!)

και πως πλέον το όνειρο και η λαχτάρα του είναι να ασχοληθεί με ανθρώπους που έχουν προβλήματα στην εμφάνιση τους, όπως εγώ.. όπως οι άνθρωποι με καρκίνο. Και θέλει να τους βοηθήσει να καταλάβουν πως 👉🏻έχουν την επιλογή να μην ντρέπονται και πως μπορούν να έχουν μια όμορφη ζωή.
Ε αυτό ήταν .. τον ΛΑΤΡΕΨΑ ❤️❤️❤️

@dimitrisdimitroulis είμαι τόσο ευγνώμων για τη γνωριμία μας.. είσαι Υπέροχος 😘»