Στο πλατό της εκπομπής «Στούντιο 4» της ΕΡΤ βρέθηκε καλεσμένη η ηθοποιός Χριστίνα Τσάφου το απόγευμα της Δευτέρας και προχώρησε σε σπάνιες προσωπικές εξομολογήσεις. Η Χριστίνα Τσάφου αναφέρθηκε με τρυφερά λόγια στον πατέρα της αλλά και τον παππού της.

«Ήταν σκληρός πατέρας αλλά με αγαπούσε και ήθελε το καλό μου. Ήθελε να είμαι σωστός άνθρωπος, με έβαζε και δούλευα από πολύ μικρή για να μάθω ότι έτσι είναι τα πράγματα, στα μαγαζιά του με καλλυντικά», είπε η Χριστίνα Τσάφου για τον πατέρα της.

Η ηθοποιός πρόσθεσε πως: «Το “σ’ αγαπώ” δεν το είπε ποτέ. Ποτέ δεν το άκουσα, ούτε το όνομά μου δεν το έλεγε εύκολα. Δεν με αποκαλούσε. Απέφευγε. Και τη μητέρα του δεν την έλεγε “μητέρα”, την έλεγε “καλέ”. Ένας άνθρωπος που μεγάλωσε δύσκολα, που έχασε το πόδι του από σφαίρα, 19 χρονών. Ένας άνθρωπος που ήταν σκληρή η ζωή του. Ήταν ένας παλίκαρος με τα ωδεία του, τις ξένες γλώσσες, βρέθηκε… Ήταν πολύ ωραίος άντρας. Σκέψου με ένα πόδι και έκανε και δυο γάμους… Στο τέλος του είπα και εγώ ότι τον αγαπάω. Τα τελευταία χρόνια του έλεγα να μην στεναχωριέται και ότι τον αγαπάω. Ανησυχούσε για μένα, ήθελε το καλύτερο. Με καμάρωσε όταν πήγα στην υποκριτική. Όταν του είπα ότι θέλω να γίνω ηθοποιός μου έφερε βιβλία».

Χριστίνα Τσάφου: Ο παππούς μου ήταν φασίστας και ο πατέρας μου αριστερός

Της έχει αφήσει κάποιο παράπονο το ότι δεν της είπε ποτέ «σ’ αγαπώ;». «Δεν μου έχει αφήσει παράπονο γιατί τον καταλαβαίνω γιατί ήταν και ο πατέρας του τόσο σκληρός μαζί του. Είχαν διαφορές ιδεολογικές. Ο παππούς μου ήταν φασίστας και ο πατέρας μου αριστερός. Είχαμε σχέσεις με τον παππού μου αλλά ήταν πολύ βάρβαρος. Φώναζε, τρόμαζες. Τον φοβόντουσαν όλοι. Η γιαγιά μου ήταν άγια», είπε η Χριστίνα Τσάφου για τον παππού της.