Η Alicia McCarvell δεν μπορούσε να φανταστεί τον καταιγισμό αρνητικό σχολίων που θα δεχόταν στο TikTok όταν ανέβασε φωτογραφίες μαζί με τον άνδρα της. Και αυτό γιατί εκείνη δεν έδωσε ποτέ σημασία στα κιλά της πόσω μάλλον στο γραμμωμένο σώμα του συζύγου της. Οι επικριτές της όμως έριξαν χολή καθώς πίστεψαν ότι κάτι παράξενο συμβαίνει με τον άντρα της και μάλλον η σχέση τους είναι ένα ψέμα και εκείνος είναι ένας ηθοποιός που πληρώνεται για τα κοινά τους κλικ.

Η TikToker ανέβασε αρχικά φωτογραφίες με τους δυο τους τυλιγμένους με πετσέτες την ώρα που είχαν βγει από το μπάνιο και πριν φορέσουν τα καλά τους για να πάνε σε ένα γάμο. «Το παντοτινό μου ραντεβού σε κάθε γάμο» έγραψε η Alicia για να πάρει απάντηση: «Είναι ένας καλοπληρωμένος ηθοποιός;». Η κοπέλα έγινε έξαλλη και ανταπάντησε: «Είσαι ένας απλήρωτος σχολιαστής».

Τα κακεντρεχή σχόλια για τα κιλά της και τον ευπαρουσίαστο άνδρα της συνεχίστηκαν και από αρκετές γυναίκες. «Έλάτε, ας πούμε όλοι αυτό που σκεφτόμαστε» έγραψε με την Alicia να απαντά και εδώ: «Έλα Julissa, σε περιμένω, πες το». Όπως φαίνεται η νεαρή γυναίκα είχε αναγκαστεί και στο παρελθόν να αποκρούσει τα διαδικτυακά τρολ που την κατακεραύνωναν επειδή είχε σχέση με έναν μυώδη άνδρα, ενώ εκείνη ήταν… χοντρή.

@aliciamccarvell

My forever wedding date ♥️ @scottymc4 ||••

♬ original sound – cam

Υπήρξαν βέβαια και αυτοί που μόνο θετικά σχόλια είχαν να κάνουν. «Είναι μαζί της γιατί απλά είναι ένα τέλειο κορίτσι που τον έχει σαν βασιλιά. Πραγματική αγάπη, μπράβο τους». Ακόμα και σε αυτό το σχόλιο απάντησε η Alicia, αυτή τη φορά με αυτοσαρκασμό: «Και έχω και μεγάλο κ…» είπε αναφερόμενη στα οπίσθιά της. Ενώ άλλο χρήστης του TikTok της είπε: «Τι όμορφα που σε κοιτάζει».

Η γυναίκα απαίτησε να σταματήσουν να σχολιάζουν το σώμα της γιατί εκείνη είναι απόλυτα ευτυχισμένη με την εμφάνισή της.

Σε άλλο βίντεό της αναφέρθηκε στις πιο ενοχλητικές ερωτήσεις που έχει δεχτεί και αφορούν το πώς γίνεται να είναι μαζί με έναν άνδρα που είναι τόσο εκ διαμέτρου αντίθετος σωματικά σε σχέση με εκείνη.

Ισχυρίστηκε ότι την ρωτούν αν ανησυχεί ότι θα την απατήσει επειδή δεν είναι αδύνατη, με εκείνη να απαντά «ούτε κατά διάνοια». Η Alicia τόνισε ότι πολύ συχνά τη ρωτούν αν είναι sugar mama, αν δηλαδή έχει πολλά χρήματα, στηρίζει οικονομικά τον αγαπημένο της και αν του κάνει φανταχτερά και πολυτελή δώρα. Εκείνη απάντησε ότι ο καθένας έχει τη δουλειά του και βγάζει τα δικά του χρήματα.

Πρόσθεσε ότι άγνωστοι τη ρωτούν αν ο άντρας της την αναγκάζει να πηγαίνει στο γυμναστήριο στο οποίο εκείνη απαντά: «Δεν με αναγκάζει να κάνω τίποτα».

Η Alicia έχει γίνει viral στο TikTok καθώς ανεβάζει βίντεο για την αποδοχή των διαφορετικών σωματότυπων, τρυφερές στιγμές με τον αγαπημένο της αλλά και τις στιγμές που περνάνε στο γυμναστήριο. Τονίζει ότι γυμνάζεται γιατί θέλει να νιώθει καλά με τον εαυτό της και καλεί τους επικριτές της να αρχίσουν να ανησυχούν για τη δική τους σχέση και να πάψουν να ασχολούνται με όσους είναι πραγματικά ευτυχισμένοι.

@aliciamccarvell

Believe it or not this only took three try’s @Scott McCarvell ||••

♬ original sound – 🕺🏼🕺🏼🕺🏼