Για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Παύλο Χαϊκάλη και τις καταγγελίες σε βάρος τους, μίλησε η Πηνελόπη Πιτσούλη. «Με τον Πέτρο Φιλιππίδη βρεθήκαμε στον “Πλάτανο”. Μου έλεγαν ότι είναι… κέρατο βερνικωμένο και ότι θα μου κάνει τη ζωή δύσκολη. Είπα ότι αν μου δυσκολέψει τη ζωή, ξέρω κι εγώ να του τη δυσκολέψω» είπε αρχικά η ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα.

«Γνώρισα έναν Πέτρο ευγενέστατο, δοτικό. Ερχόταν πάντα με τα καλούδια του, γλυκά, τυροπιτάκια. Ήταν τυπικός, κύριος και καλός» συνέχισε.

Στη συνέχεια, μιλώντας για τις καταγγελίες εναντίον του Πέτρου Φιλιππίδη για βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού, η Πηνελόπη Πιτσούλη είπε: «Όταν έγιναν αυτά αναρωτήθηκα πώς τα έκανε όλα αυτά, είπα “δεν του φαινόταν”. Φυσικά, δεν ξυπνάς ένα πρωί και λες ότι βιάστηκες. Μόνο θα έλεγα ας το είχαν κάνει νωρίτερα αλλά μπορεί να φοβόντουσαν ή να ντρέπονταν».

«Ο Πέτρος θα μαραζώσει χωρίς θέατρο, έβαλε τα χέρια του και έβγαλε τα μάτια μου και αυτό δεν είναι εύκολο» τόνισε.

«Κάτι έγινε με τον Παύλο και τα έβαλαν μαζί του. Ούτε αυτό το κατάλαβα. Τι έκανε μωρέ ο Παύλος; Είναι ένας χοντρομπεμπές που έκανε τηλεφωνικό σεξ» είπε χαριτολογώντας η Πηνελόπη Πιτσούλη.